Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Christina Aguilera sa dostáva do formy: Tučné stehná sú fuč!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (18)
Christina Aguilera

LOS ANGELES – Vstúpila si do svedomia? Odkedy sa Christina Aguilera (31) zaradila k prominentným bacuľkám, médiá ju príliš nešetrili. Speváčka totiž svoje obliny vystavovala v neforemných outfitoch. Zdá sa však, že je konečne na najlepšej ceste opäť zažiariť ako štíhla kráska.

Prvé kilogramy išli dole! Hoci Christina Aguilera sama pred časom priznala, že jej široké stehná značne prekážajú, ručička váhy u nej dlhodobo neklesala. To sa však najnovšie zmenilo. Hudobná diva sa k niekdajšej postave už zrejme nevráti, no aspoň sa začína zbavovať nálepky „tučná“. Naposledy sa v losangelských uliciach premávala v mini a ako módna katastrofa rozhodne nepôsobila.

Šaty do polovice stehien s motívom lebky, krátky modrý svetrík a lodičky na závratnom podpätku – s takouto výbavou a mladým priateľom na blízku si blondínka vyrazila na nákupy. Prvý výsledok snahy schudnúť jej zrejme dodal dobrý dôvod na to, aby svoj šatník obohatila o zopár nových trendových kúskov. Samozrejme, v menšej veľkosti.

Svoju lásku k štýlovému obliekaniu Christina priznala aj v nedávnom rozhovore pre Access Hollywood: „Nikdy som sa nebála skúšať novinky v móde a vyjadrovať svoj vkus. Milujem experimenty.“ To, že ju veľmi často vidieť v klobúkoch a outfitoch s uletenými aplikáciami pritom podľa jej slov nie je nijaká náhoda. „Rada sa hrám s divadelnými prvkami – nosievam preto rôzne pokrývky hlavy a zábavné kúsky. Jednoducho ma to baví. V srdci som dievčatko,“ doplnila v interview. Treba však skonštatovať aj to, že módni kritici z jej kreácií príliš nadšení nebývajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu