Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Katastrofa menom Aguilera: Tackala sa opitá a vyfarbená ako papagáj!

Opitú Christinu Aguileru pridržiava partner Matt Rutler aj telesný strážca. Zobraziť galériu (19)
Opitú Christinu Aguileru pridržiava partner Matt Rutler aj telesný strážca. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tá sa ale vyznamenala! Christina Aguilera (31) sa vďaka svojmu úchvatnému hlasu stále drží na výslní hudobného neba a žne jeden úspech za druhým. Pri oslavách však v alkohole tú správnu mieru odhadne len málokedy. Opitá pod obraz Boží tento týždeň hrala všetkými farbami.

Milenec na ňu nedohliadol? Christina Aguilera sa pred pár dňami dočkala ďalšieho úspechu, keď vydala videoklip k singlu Your Body. Hneď v piatok preto neváhala a túto príležitosť poriadne oslávila. Bohužiaľ, aj tentoraz sa žúr zvrtol tak, že speváčka nevládala odísť z reštaurácie na vlastných nohách bez pomoci. S pestrofarebnou úpravou vlasov navyše pôsobila ako papagáj.

Ako to už v prípade známej blondínky býva, aj tentoraz na ňu pri limuzíne čakal dav fotografov. Cesta k nim však pre podguráženú Christinu nebola vôbec jednoduchá. Jej tackavý pohyb musel zachraňovať eskort, ktorý pozostával z dvojice mužov. Z jednej strany ju podopieral súčasný partner Matt Rutler a z druhej strany člen ochranky.

Aguilerin žalostný výraz umocňovali pestrofarebné kadere, za ktoré by sa nemusel hanbiť nejeden exotický vták. Hudobnej dive na perách nechýbal typický sýtočervený rúž. Krikľavú symfóniu dotváral ružový lak na nechty – navlas rovnaký odtieň, v akom spevácka hviezda zvolila lodičky.

Aj keď sa Christina piatkovým flámom v príliš dobrom svetle neukázala, so samotným videoklipom je spokojná. „Som nadšená, že som ho vydala. Je to veľmi potmehúdske, veľmi hravé, veľmi zábavné. V určitom zmysle je to tak trochu komédia,“ netajila svoje pozitívne pocity v nedávnom rozhovore.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu