Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kyprejšia Aguilera v tesných šatách: Aj s oblinami je z nej kosť!

Christina Aguilera aj napriek kyprejším proporciám žiari sebavedomím. Zobraziť galériu (18)
Christina Aguilera aj napriek kyprejším proporciám žiari sebavedomím. (Zdroj: SITA)

PASADENA – Nikdy sa necítila lepšie! Christina Aguilera (31) svoju brilantnú kariéru odštartovala ako veľmi útle a krehké dievča. Po rokoch strávených v šoubiznise však nabrala množstvo kíl a zápasila s nadváhou. Kyprejšie krivky jej síce zostali dodnes, no už ich nosí s noblesou. Pozrite, ako zažiarila v priliehavej róbe.

Už vie, ako na to! Christina Aguilera celé mesiace kraľovala rebríčku módnych katastrof a bola považovaná za jednu z najnevkusnejších baculiek medzi smotánkou. Odkedy sa však definitívne rozlúčila s figúrou superštíhlej kočky, prekvitá vyrovnanosťou. Tomu prispôsobila garderóbu, vďaka ktorej má neuveriteľný šmrnc aj s oblinami.

Popová princezná vystavila svoje krivky na obdiv uplynulú nedeľu, kedy dorazila na odovzdávanie cien ALMA Awards. Na túto príležitosť zvolila jednoduché čierne šaty s čipkovanými vsadeniami a s vysokým rázporkom. Z profilu pred fotografmi bez okolkov vystrkovala zaguľatený zadok, no po celý čas pripomínala decentnú dámu.

Hoci Christina nemá takú postavu, s akou sa prezentuje na titulných stranách magazínov, vnútorne je veľmi spokojná. „Pre mňa bolo odjakživa výzvou to, aby som bola príliš chudá. Som šťastná, že teraz mám zadok a s radosťou ukazujem svoj výstrih,“ pochválila sa v nedávnom rozhovore pre magazín Lucky. Ako dodala, novoobjavený pocit z vlastných proporcií sa na nej odráža aj zvonka: „Ak to u vás celé funguje a môžete sa tým pochváliť, to sebavedomie vás prežiari.“ Treba uznať, že zlatá stredná cesta jej mimoriadne pristane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu