Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Christina Aguilera bez mejkapu: Bucľatú tvár schovávala pod klobúkom!

Christina Aguilera bez mejkapu hviezdu svetovej popscény zďaleka nepripomína. Zobraziť galériu (23)
Christina Aguilera bez mejkapu hviezdu svetovej popscény zďaleka nepripomína. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Hlavne nenápadne! V duchu tohto hesla sa Christina Aguilera (31) pokúšala pred pár dňami prekĺznuť na dôležitú schôdzku. Do ulíc si vyrazila nenalíčená, pričom nezabudla ani na štýlovú poistku. Tvár si zakrývala klobúčikom, aby ju nikto nespoznal. Paparazzov však bucľatými lícami bez mejkapu neoklamala.

Ako ďalšia sivá myška! O Christine Aguilere je známe, že do práce aj do spoločnosti občas nosí priam vulgárne líčenie. So železnou pravidelnosťou na jej perách vidieť sýtočervený rúž, na očiach umelé riasy a ojedinelá nie je ani hrubá vrstva červene na lícach. Bez pomocníkov z dekoratívnej kozmetiky sa však speváčka mení na prosté dievčatko.

Bez jedinej kvapky mejkapu sa Christina nedávno vybrala do zdravotníckeho zariadenia. O tom, že chcela byť čo najnenápadnejšia, svedčal celý jej outfit – rozgajdané tepláky, mikina, flip-flopy na nohách a na hlave biely klobúk, spod ktorého jej vytŕčali dlhé vlasy. Jej identitu však prezradil súčasný partner Matthew Rutler, ktorý ju na stretnutie s doktorom odprevádzal.

Aj keď má odlíčená speváčka od svetovej hviezdy na míle ďaleko, treba uznať, že na svoju pleť sa sťažovať nemôže. Christina bez mejkapu zároveň pôsobí výrazne mladším dojmom, než keď si ako zmachlená cica vyrazí medzi smotánku.

Napriek tomu, že hudobníčka pred časom zhodila zopár nadbytočných kilogramov, naďalej má bacuľatejšiu tvár. To jej však ani trochu neprekáža. „Pokiaľ som šťastná vo svojej koži, je to všetko, čo potrebujem. Som šťastná, kde som. Mám priateľa, ktorý miluje moje telo, ja milujem svoje telo, môj syn je zdravý a šťastný. To je všetko, na čom záleží,“ vyjadrila popová diva svoju spokojnosť v rozhovore pre magazín Marie Claire.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu