Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Christina Aguilera opäť pretŕčala obliny: Tá má ale veľký zadok!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (11)
Christina Aguilera (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Sebavedomia má na rozdávanie! Hoci medzi nepísané pravidlá šoubiznisu patrí bezchybná figúra, Christina Aguilera (31) si nad ňou hlavu neláme. Po márnych pokusoch schudnúť zvolila prekvapivú taktiku a kypré tvary vystavuje na obdiv v čo najtesnejších outfitoch. Zadok jej však rastie do úctyhodných rozmerov.

Stáva sa z nej hrdá bacuľka! Ešte pred niekoľkými mesiacmi Christina Aguilera zvádzala boj so svojou váhou a trápila sa diétami. Po krátkodobých výsledkoch sa však zrejme s korpulentnejšou postavou nadobro zmierila. Ba čo viac, vyrába si z nej vlastnú poznávaciu značku. Pred zástupcami médií sa tak zvyčajne predvádza v priliehavých šatách a ochotne pózuje s vypapaným pozadím.

Tukové vankúšiky v obopnutých minišatách hrali u blondínky hlavnú rolu aj na utorňajšej tlačovej konferencii. Na tú Christina zavítala, aby vyhlásila horúcich kandidátov na zisk tohtoročných cien American Music Awards.  V purpurovom outfite bez rukávov sa s úsmevom zhostila mikrofónu a pridala aj nemalý bonus – fotografom vystrčila do objektívu svoj objemný zadok.

Úspešná speváčka ani tentoraz nezabudla na poriadnu dávku falošného opálenia, vďaka ktorému sa jej pokožka leskla v neprirodzenom bronzovom odtieni. Najdôležitejšie pre ňu však je, že sa viac nemusí obmedzovať v jedení a v pití alkoholu. „Počas propagácie môjho albumu Stripped som už bola unavená z toho, že musím byť chudé biele dievča. Som Ekvádorčanka, ale ľudia ma radšej vnímajú ako útle biele dievča s modrými očami. Keď ma v mojej spoločnosti neskôr videli, bola som ťažšia, tmavšia a s piercingom. Nebolo pre nich ľahké túto tabletku prehltnúť, pribrala som 7 kíl,“ priznala úskalia svojho života svetovej pophviezdy. Ako mladučká kráska vtedy rýchlo schudla, no dnes si už do svojej hmotnosti očividne hovoriť nenechá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu