Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Sedemdesiatnik Al Pacino: Toto je jeho mladá milenka!

Al je zvodcom aj po sedemdesiatke Zobraziť galériu (11)
Al je zvodcom aj po sedemdesiatke

NEW YORK – Vie, ako zaujať ženu! Al Pacino (71) má už sedemdesiatku za sebou, stále však dokáže upútať ženu o polovicu mladšiu. Jeho o milenka Lucila Polak Solá (32) má o takmer o štyridsať rokov menej a vyzerá naozaj dokonale!

Mohla by mu byť dcérou! Tak ako mnohí iní slávni muži, aj Al dal pred rovesníčkami prednosť žene o pekných pár desaťročí mladšej. Nemožno sa mu však veľmi čudovať. Luciliným dlhým tmavým vlasom, skvelej postave a tvári by odolal naozaj málokto!

Al stretol mladú herečku v roku 2008 a hneď si padli do oka. Ich vzťah začal najskôr ako priateľstvo, až postupne sa zmenil na lásku. „Boli sme takí zamilovaní, že nám bolo úplne jedno, kto si čo myslí,“ prezradila Lucila, ktorá sa prisťahovala do Los Angeles ešte pred tým, ako dovŕšila dvadsať rokov a rýchlo otehotnela. S otcom jej bábätka to síce nedopadlo dobre, zdá sa však, že s Alom si zatiaľ výborne rozumejú.

Vekový rozdiel im podľa všetkého nerobí veľké problémy. Al Pacino na otázku, ako vidí ich vzťah v budúcnosti odvetil, že je závislý na Lucilinej láske a stelesňuje všetko, čo od ženy kedy chcel. Ona na podobnú otázku o ich vekovom rozdiele povedala: „Nie je to dôležité. Spoznáte osobnosť a zamilujete sa do nej. S Alom máme množstvo vecí spoločných a na tom záleží...“

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu