Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pozrite na plastikové maniačky: Celebrity HOROR show!

Nicole Kidman a Donatella Versace Zobraziť galériu (8)
Nicole Kidman a Donatella Versace

LOS ANGELES – Prirodzená krása im nič nehovorí! Hoci prvoradým účelom plastickej chirurgie je vylepšiť vzhľad, v prípade Donatelly Versace, Nicole Kidman či Priscilly Presley to teda naozaj nevyšlo. Veď sa na seba už vôbec nepodobajú.

Jackie Stallone
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Jackie Stallone: Ako kombinácia  boxerky a divokej mačky!

Zdá sa, že Jackie (89) má v posledných rokoch len jednu záľubu - návštevy u plastického chirurga. Slávny syn Sylvester by jej však mal jednoznačne znížiť vreckové – mamičke sú totiž plastiky skôr na škodu než na úžitok. Obrovské pery a obočie zdvihnuté o niekoľko centimetrov jej rozhodne na kráse nepridávajú!

Donatella Versace
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Donatella Versace: Môže vyzerať horšie?

V Donatelle (56) by kedysi jemnú dievčinu už v súčasnosti nespoznal naozaj nikto. Sestra známeho návrhára sa zmenila doslova na nepoznanie. A nečudo. Má za sebou vraj plastiku pŕs, pier, nosa a drastické chudnutie k tomu. Namiesto mladistvo vyzerajúcej ženy pripomína vysušenú múmiu s neprirodzene veľkými ústami.

Nicole Kidman
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Nicole Kidman: Miss strnulý úsmev!

Nicole (43) už roky patrí k najkrajším ozdobám Hollywoodu, napriek tomu sa zdá, že ona sama so svojou vizážou veľmi spokojná nie je. Na jej tvári sa totiž dajú jasne rozpoznať stopy po zásahoch plastického chirurga. Samotná herečka sa k botoxu priznala, no kto vie, aké iné procedúry si radšej nechala pre seba?!

Priscilla Presley
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Priscilla Presley: Takto by Elvisa neulovila!

Ako mladá očarila kráľa rock´n´rollu a tak niet divu že sa starnúca kráska (65) s vráskami vyrovnáva len ťažko. Niekto by jej však mal vysvetliť, že priveľký počet chirurgických zákrokov jej mladosť nevráti. S ďalšími priateľkami vraj dokonca mávali „injekčné párty“, počas ktorých im doktor vpichával botox priamo v pohodlí domova jednej z nich. Výsledok vidíte sami!

Cher
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Cher: Nestačilo už?!

Speváčka (64) otvorene priznala, že má upravené prsia, nos aj ústa – a určite má za sebou aj mnoho botoxov či face liftov. Prišiel však čas spýtať sa samej seba, či tej plastiky nebolo priveľa. Jej vytiahnuté obočie a umelý vzhľad má od krásy naozaj ďaleko!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu