Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stalloneho matka (91) ľutuje: Nespočetné plastiky z nej vyrobili príšeru!

Jackie Stallone zamladi a ako 91-ročné plastikové monštrum Zobraziť galériu (7)
Jackie Stallone zamladi a ako 91-ročné plastikové monštrum (Zdroj: Jeff Rayner)

SANTA MONICA – Konečne sa spamätala! Jackie Stallone už celé desaťročia holduje plastickým operáciám, pre ktoré sa už na seba vonkoncom nepodobá. Matka známeho herca si však všetku tú hrôzu, ktorú spôsobila svojej tvári, priznáva až na staré kolená. Podľa vlastných slov vyzerá ako veverička s plnými ústami orieškov.

Otrasný pohľad! Mama Sylvestera Stalloneho už nejeden raz šokovala médiá a prostredníctvom nich celý svet, keď na červenom koberci sprevádzala svojho úspešného syna. Dnes sa zotavuje už z tretieho infarktu myokardu a začína si sypať popol na hlavu. S podlomeným zdravím ľutuje kvantá chirurgických zákrokov, pre ktoré zanecháva dojem plastikového monštra. Pri pohľade do zrkadla totiž veľmi spokojná nie je.

Napriek tomu, že americká deväťdesiatnička nevyzerá práve najlepšie a dobre si to uvedomuje, úprav pod skalpelom chirurgov sa zatiaľ nevzdáva. „Naďalej podstupujem plastiky, aj keď ich je priveľa. Vyzerám, ako keby som mala plné ústa orieškov. Môže za to množstvo výplne, cítim sa ako veverička,“ odpovedala na otázku, či stále navštevuje kliniky krásy.

Jackie Stallone vo veku
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jeff Rayner)

Hoci Jackie prekonala vážnu srdcovú príhodu, na svoj vek sa údajne cíti vynikajúco. Svedčia o tom nielen krátke sukne a podpätky, v ktorých sa pretŕča v spoločnosti, ale aj výrazne mladšia zákonná polovička. „Každý deň zjem vrecko špenátu. Každé ráno zjem na raňajky misku špenátu s uvareným vajíčkom. To je tajomstvo mojej dlhovekosti. Poznáte niekoho, kto vyzerá tak dobre vo veku 91 rokov? Som zdravá. Žijem s o polovicu mladším manželom, on má 60,“ opísala, ako sa udržiava vo forme.

Vitálna veteránka okrem zdravej výživy dbá aj na dostatok pohybu. Trikrát do týždňa chodí na tanečné lekcie stepovania, dvakrát týždenne cvičí s osobným trénerom a dve hodiny denne hráva na klavíri. „Nestrácam čas tým, že by som chodila na hlúpe hollywoodske párty. Chcem byť príkladom pre seniorky. Čím som staršia, tým som populárnejšia,“ nešetrí Jackie sebavedomím v rozhovore. Škoda len, že pribúdajúce roky neoslavuje s gráciou a bez početných zásahov do vlastnej vizáže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu