Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nie sú príbuzné? Plastiková Donatella Versace našla svoju mladšiu kópiu!

Donatella Versace a Lady Gaga Zobraziť galériu (10)
Donatella Versace a Lady Gaga (Zdroj: profimedia.sk)

MILÁNO – Prekvapivá podoba! Hoci jedna nedávno pribrala 11 kíl a druhá je známa ako notorická anorektička, vedľa seba pôsobia dojmom, akoby pochádzali z tej istej rodiny. Reč je o Donatelle Versace (57), ktorá sa tento týždeň stretla s extravagantnou Lady Gaga (26). Dvojica blondínok už z diaľky pôsobila ako matka s dcérou.

Majú spoločného viac než dosť! Donatella Versace vo svete módy ešte stále znamená zvučný pojem a do svojho súkromia si hocikoho nepustí. Keď však včera dostala možnosť povečerať s Lady Gaga, neskrývala obrovskú radosť. Milovníčky uleteného dizajnu si totiž už na prvý pohľad majú čo povedať. Speváčka dokonca zvolila blonďavú parochňu, vďaka ktorej talianskej návrhárke akoby z oka vypadla.

Donatella a Lady Gaga počas stretnutia nezabudli na fanúšikov, a preto sa bok po boku pretŕčali na balkóne. Najskôr sa vyfotili so zafarbeným pudlíkom a hneď na to pozhadzovali zopár živých ruží. Na záver triumfálne zodvihli ruky do vzduchu, čím spoločne zamávali fotografom. Nemilosrdná gravitácia však takmer 60-ročnej ikone nepolichotila – šľachy aj zošúverená koža jej doslova ovísali na ramene.

V súvislosti so zmenou svojej figúry sa Lady Gaga obhajuje pred svojimi obdivovateľmi zubami-nechtami. „Môj priateľ ma má radšej oblejšiu. Keď jem, keď som zdravá a keď sa netrápim kvôli svojmu zovňajšku, som šťastná. Som šťastnejšia než kedykoľvek predtým, som hrdá v akejkoľvek veľkosti,“ vysvetľuje na svojom blogu dôvody, pre ktoré sa s chudnutím neponáhľa. Jej stúpenci sa pritom zhodujú, že so zhadzovaním kíl si hudobná hviezda robiť starosti ani nemusí. Zopár tukových vankúšikov navyše totiž na nej až tak nevidieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu