Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Zamestnankyňa obľúbeného fastfoodu pobúrila ľudí: Pozrite, čo robila pri hranolčekoch! Nechutné VIDEO

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BOOVAL – Mamička sa spolu so svojím synom vybrala do jednej z pobočiek známej siete rýchleho občerstvenia McDonald’s. Keď stála v rade na jedlo, všimla si zamestnankyňu stojacu pri hranolčekoch. To, čo robila, zákazníčke doslova vyrazilo dych.

Debbie Barakatová vzala svojho syna 4. apríla do reštaurácie rýchleho občerstvenia McDonald’s v Booval, na predmestí Brisbane v Austrálii. Zrazu si všimla zamestnankyňu, ako ledabolo drží handru od mopu pár centimetrov od hranolčekov. „Stála som a čakala na svoju objednávku, keď som sa pozrela a počula, ako zamestnanec hovorí: ‚Nemyslím si, že by ste to mali robiť, pretože by to mohol byť bezpečnostný problém, môže sa to vznietiť‘,“ povedala mamička pre portál Yahoo! News Australia.

Podľa jej slov ostatní zatiaľ pripravovali hranolčeky a dokončovali objednávky, akoby si kolegyňu s handrou stojacu vedľa nich ani nevšimli. „Bola som úplne šokovaná tým, čoho som bola svedkom, a ona sa tomu len zasmiala,“ dodala. Zamestnankyňa údajne tesne pred sušením dokončila utieranie podlahy. Dalo sa teda predpokladať, že handra bola aj špinavá. Nahnevaná zákazníčka poslala e-mail manažérovi pobočky, no dostala len vágnu odpoveď. „Uisťujeme vás, že podnikáme nápravné opatrenia, aby sa podobný incident už nezopakoval,“ odpovedal manažér.

Hovorca austrálskeho McDonald's uviedol, že išlo o ojedinelý incident. „McDonald’s berie bezpečnosť potravín mimoriadne vážne a vo všetkých reštauráciách dodržiava prísne postupy čistenia, dezinfekcie a hygieny,“ uviedla spoločnosť. Zamestnankyňa pristihnutá pri nechutnom čine zrejme o prácu nepríde, pretože reťazec pracuje na lepšom zaškolení svojich pracovníkov. „Riešili sme to priamo s pobočkou a vykonali sme dôkladné preškolenie všetkých zamestnancov o dezinfekcii, hygiene a bezpečnosti potravín,“ dodala spoločnosť.

Zamestnankyňa obľúbeného fastfoodu pobúrila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Mnohí používatelia sociálnych sietí však boli oprávnene znechutení tým, čo videli, zatiaľ čo niektorí si z incidentu robili srandu. „Keď som pracoval v McDonald's, bol som ohromený množstvom porušení bezpečnosti a hygieny,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Takže to hranolčekom dodáva chuť,“ zavtipkoval druhý.

Viac o téme: HranolčekyFastfoodZákazníčkaMcDonalds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu