Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Milovníčka zvierat vyzvala ľudí, aby vo VIDEU našli králika: Skúsite to? Podarí sa to len tým najlepším

(Zdroj: TikTok/pomsownball)

NEW YORK – Pátranie milovníčky zvierat po jej domácom králikovi, ktorý sa ukrýva na dvore, sa stalo najnovšou virálnou výzvou. Ľudia na TikToku sa snažia nájsť strateného domáceho miláčika na záhrade, no je to skutočne veľmi ťažké. Podarí sa vám to?

TikTokerka známa ako @pomsownball na sociálnej sieti často zdieľa detaily zo svojho života v New Yorku. So svojimi sledovateľmi sa podelila aj o video, v ktorom ich vyzvala, aby našli jej strateného domáceho králika na záhrade. Zatiaľ čo každý si všimne kríky a zeleň v okolí, iba málokto objaví ukrytého králika. Skúsite to?

„Zbadáte králika?“ spýtala sa autorka vo videu, ktoré na sociálnu sieť publikovala ešte minulý rok. Mnohým ľuďom sa video páčilo a jeden z používateľov sa po úspešnom spozorovaní králika podelil o svoju reakciu v komentári.

Ak sa vám zatiaľ domáceho miláčika nepodarilo nájsť, trochu vám pomôžeme. Skúste sa sústrediť na trávnik v okolí kríku. Hľadanie však komplikuje aj farba králičej srsti, ktorá dokonale splýva s prostredím. Aj preto sa TikTokerka podelila o druhé video, v ktorom odhalila, že králik sa po celý čas nachádza priamo pred kríkom.

Viac o téme: KrálikHlavolamOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu