Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž našiel v garáži obrovského pytóna, ktorý tesne predtým zožral... Preboha, pozrite na to telo!

(Zdroj: Facebook/Sunshine Coast Snake Catchers 24/7)

QUEENSLAND - Na stránke na Facebooku s názvom Sunshine Coast Snake Catchers sa objavili zábery pytóna nájdeného v garáži jedného z miestnych obyvateľov. A kým sa v komentároch užívatelia zaoberali najmä otázkou, čo zožral, lovci hadov pripomínajú, že tieto plazy majú v súčasnosti veľmi aktívne lovecké obdobie.

Ľudí ohromila fotografia pytóna zverejnená v skupine na Facebooku. Kamera ho zachytila na dlážke garáže obyvateľa Queenslandu v čase, keď plaz očividne trávil obrovské množstvo potravy. Ľudia preto najmä tipujú, čo zožral. „Ďakujeme jednému z našich sledovateľov, Paulovi, ktorý nám poslal túto úžasnú fotografiu pytóna s bruchom plným jedla,“ píše sa v opise obrázka.

Väčšina komentujúcich sa domnieva, že v útrobách plaza skončila veľká vačica, ale niektorí zvažovali, že mohlo ísť aj o psa alebo mačku. „Ak prehltol vačicu, musel to byť poriadny kus,“ uviedol istý Austrálčan. „To by bola veľká vačica, bol to skôr malý pes,“ dodal druhý.

Lovci hadov zo Sunshine Coast však pripomenuli, že k podobným incidentom môže v týchto dňoch dochádzať častejšie. „Máme ročné obdobie, kedy hady hľadajú veľkú potravu,“ uviedli predstavitelia Sunshine Coast. V tomto aktívnom období môžu loviť aj cez deň, hoci zvyčajne to robia v noci. To predstavuje zvýšenú hrozbu pre vačice, ktoré počas dňa zvyčajne spia. Pytóny lovia najmä malé zvieratá a na ľudí útočia len vtedy, keď sa cítia byť ohrozené.

Viac o téme: GarážHadPytón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu