Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opatrovateľka našla pod matkinou posteľou vibrátor: Použila ho tiež! A potom zistila, že to bola replika...

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Opatrovateľka Mellissa sa v podcaste Help, I Sexted My Boss, podelila o skúsenosť, keď ju nevinná zvedavosť priviedla k odhaleniu maminho tajomstva ukrytého v škatuli od topánok. Následne sa začal odvíjať divoký príbeh, na ktorý jeho autorka tak ľahko nezabudne. A to z viacerých dôvodov.

Žena, ktorá sa predstavila ako Mellisa, sa počas pobytu u rodičov dostala do zahanbujúcej situácie. Vo chvíli, keď boli preč a ona sa im starala o dom, náhodou otvorila škatuľu od topánok, ktorú našla pod posteľou. "Obávam sa, že mám pre vás zničujúcu dilemu. Momentálne dohliadam na dom svojich rodičov, pretože sú na týždňovej dovolenke. Prvú noc som sa po pár pohároch vína dostala pod posteľ, aby som si dala nabiť telefón," začína svoje rozprávanie. 

Keď si spolumoderátor William Hanson uvedomil, čo príde, tak zvolal: "Ach nie, nepozeraj sa do škatule od topánok pod posteľou." Jeho partner Jordan North potom pokračoval v čítaní listu. "Predstavte si, že som šokovaná, pretože som našla veľmi veľkého a realistického ‚priateľa‘ mojej matky na batérie. Už viem, že som ho tam mala nechať. Ale moja zvedavosť by ma, bohužiaľ, premohla. Keďže som bola sama a nadržaná a tiež na mňa zapôsobilo XL monštrum, ktoré som držala v rukách, umyla som ho, zapla a použila," pokračuje Melissa. 

Opatrovateľka našla pod matkinou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Sexuálna hračka jej vraj poskytla jeden z najdlhších a najpamätnejších orgazmov v živote. A možno až príliš nezabudnuteľný. V túžbe získať takúto zázračnú hračku aj pre seba sa rozhodla v opitosti zistiť meno výrobcu. "Jediné označenie na podstavci bol slabý nápis vyrazený do plastu 'Clone-a-Willy'. Ukázalo sa teda, že som mala najlepšie orgazmy vďaka kópii otcovho penisu. Ako mám teraz žiť ďalej?" Moderátori na záver skonštatovali, že tento príbeh nikdy nič neprekoná. 

Viac o téme: SexVibrátorPenisMasturbáciaSexuálna hračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu