Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rusov počas dovolenky v Antalyi prichytili pri poriadnom zverstve: Za toto by sa iní od hanby prepadli pod zem

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ANTALYA - O niektorých hotelových hosťoch je známe, že si nechávajú aj veci, ktoré by naozaj nemali. Ľudia za to nedávno skritizovali istých Rusov v päťhviezdičkovom rezorte v Antalyi v Turecku. Ich korisť objavili pracovníci, keď chceli upratať izbu.

Personál v hoteli v Antalyi objavil hromady jedla, čaju, kávy, uterákov a toaletných potrieb, ktoré nahromadili hostia z Ruska. Vo videu, ktoré sa objavilo na sociálnych sieťach, je zachytená posteľ plná vecí, ktoré dovolenkári ukradli z verejných priestorov hotela. Podľa dostupných informácií hostia ukradli aj potraviny ako sušené figy, marhule, čajové vrecúška, plechovky nealkoholických nápojov, čerstvé ovocie, krekry a maslo. Vrece s odcudzenými predmetmi vážilo približne 35 kilogramov.

Vo videu zverejnenom na Twitteri vidno konfrontáciu zamestnancov s hosťami, keď sa pripravovali odísť z rezortu. Jedna turistka vraj povedala personálu, že časť tovaru jej dali v reštaurácii a že niektoré veci nechali ako darček pre upratovačky. Tiež trvala na tom, že si vzali občerstvenie pre prípad, že by počas pobytu dostali na niečo chuť a potrebovali niečo pod zub. "Aké jedlo máme vo vlaku? Potrebujeme niečo na jedenie, keďže dnes cestujeme," počuť ženu vo videu.

Po zverejnení záberov na internete viacerí užívatelia pridali svoje názory a skúsenosti. "Keď som pracoval v hoteli, bol som svedkom oveľa väčších vecí, ako zachytáva toto video," napísal jeden. "Toto nič nie je; niektorí ľudia si so sebou berú aj lampu z izby," potvrdil iný.

Rusov počas dovolenky v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Podľa odborníkov existujú nepísané pravidlá o tom, čo je ešte prijateľné vziať z hotela. Expert na hotelovú prevádzku a technológie z University of Nevada v Las Vegas Mehmet Erdem povedal: "Toaletné potreby, ako napríklad mydlo, šampón a jednorazové papuče, si môžete vziať so sebou. Pamätajte tiež, že písacie potreby nemusia byť stacionárne, takže si pokojne vezmite perá, ceruzky a poznámkové papiere." Nikdy by ste však podľa Erdema nemali z hotela brať uteráky, plachty a obliečky na vankúše či sušiče vlasov alebo naparovacie žehličky.

Viac o téme: HotelRezortTureckoAntalyaKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu