Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena prišla na to, ako sa dá vysušiť bielizeň za dve hodiny: Bez sušičky! Geniálny trik

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Usušenie oblečenia po vypraní môže byť obzvlášť náročné, ak nemáte sušičku. Jedna žena však tento problém vyriešila naozaj dômyselne. Vďaka jej triku skrátite čas sušenia o celé hodiny. Potrebujete na to len sušiak na bielizeň a radiátor. Týmto spôsobom vraj dokážete ušetriť množstvo peňazí.

Alix Byrneová žije so svojím partnerom v jednoizbovom byte. Napriek malému priestoru sa snaží mať doma vždy čisto a oblečenie vypraté. Malé priestory však predstavujú problém, žena nemá kde usušiť veľké množstvá bielizne. "Bývam v malom, útulnom, jednoizbovom byte. Vždy máme rozložené dva sušiaky na bielizeň naraz, keďže veľa perieme, čo zaberá príliš veľa miesta," priblížila 24-ročná Byrneová pre Mirror

Jedného dňa však prišla na niečo, vďaka čomu skrátila dobu sušenia o celé hodiny. Keď prikryla sušiak na bielizeň posteľnou plachtou a konce plachty zastrčila za radiátor, zistila, že plachta vytvorila akési vrecko horúceho vzduchu, vďaka ktorému sa oblečenie pod ňou vysušilo už v priebehu dvoch hodín. 

Žena prišla na to,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Myslím si, že dôvod, prečo by tento trik mohol byť pre ľudí prínosom je, že šetrí peniaze na sušenie v sušičke. Pravdepodobne máte aj tak zapnuté kúrenie, keďže je január. Šetrí to miesto, pretože vaše oblečenie bude suché do niekoľkých hodín a sušiak na bielizeň sa dá znova zbaliť do skrine," dodala vynaliezavá Britka. 

Viac o téme: RadiátorBielizeňTrikSušenie bielizne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu