Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladá matka pobúrila ľudí VIDEOM so svojím synom: Ostrá kritika, je smutné, že to robíš pred ním!

(Zdroj: TikTok/krysta_feth)

ALBERTA - Mamička štyroch detí Krysta Fethová z kanadskej provincie Alberta zverejnila minulý týždeň na TikToku video, ktoré mnohí ľudia považujú za nevhodné a provokatívne. Ona sa však bráni a hovorí, že nemá dôvod skrývať svoj prirodzený imidž a už vôbec nie pred svojím malým synom.

Video mamičky odetej v tango bikinách vyvolalo búrlivé reakcie užívateľov. Mnohí z nich sa domnievajú, že je nevhodné, aby sa takto prechádzala po pláži so svojím malým synom. Podľa Fethovej však neexistujú žiadne pravidlá, ktoré by určovali, ako by sa majú obliekať matky a trvá na tom, aby si to všetci uvedomili. "Materstvo neprichádza s kódexom obliekania," myslí si štvornásobná matka. 

@krysta_feth I get a lot of comments about what kinda mom I must be dressed the way I do. I’m a homeschooling, crunchy, natural momma who’s built my entire existence around my children. I just also happen to be incredibly comfortable in my own skin 🤙🏼 #fyp #foryou #foryoupage #alberta #canmore #canada #mom #healthy #nodresscode #imnotcool ♬ original sound - forgotten00s

Neskôr vysvetlila, že je oddaná a skromná mama a že výber oblečenia nemá žiadny vplyv na jej rodičovské zručnosti. "Som domáca, chrumkavá, prirodzená mama, ktorá postavila celú svoju existenciu na svojich deťoch. Vo svojej vlastnej koži sa cítim neuveriteľne pohodlne." Krysta je zároveň presvedčená o tom, že takéto oblečenie môže dokonca povzbudiť jej dieťa, aby bolo v budúcnosti otvorenejšie. "Pochybujem, že môjmu synovi niekedy napadne povedať žene, čo si má obliecť. Má mamu a tri sestry. Pán vie, že nie som pekná pre každého, ale to ma nezaujíma," doplnila. 

Mnohí ľudia však nemajú pre jej argumenty pochopenie a v komentároch skromne odetú matku vôbec nešetria. "Je to veľmi, veľmi smutné, že potrebujete také množstvo pozornosti," napísal jeden z nich. Našli sa však aj takí, ktorí Fethovú obhajujú a tvrdia, že môže nosiť, čo chce. "Učíš svoje deti, aby sa cítili pohodlne vo svojej vlastnej koži a boli sebavedomé. Pokračuj v tom, mami!"

Viac o téme: MatkaSynTangá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu