Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO matky so synom (2) pobúrilo tisíce ľudí: Nevhodné! Čo si o tom myslíte vy?

(Zdroj: TikTok/a_mothers_tale)

LONDÝN - Matka dvojročného dieťaťa zverejnila šokujúce nenávistné správy, ktoré dostala po tom, ako verejne priznala, že sa jej syn nedokáže zmieriť s tým, že ho už nebude dojčiť. Podľa nej ľudia, ktorí označili jej príspevok za nevhodný, iba zbytočne sexualizovali správanie chlapca, keď jej vo videu vyhrnul tričko.

Mamička Emma z Veľkej Británie uviedla, že po zverejnení jedného zo svojich príspevkov ju zasypala lavína neprimeranej a ostrej kritiky. Vo videu sedí na pohovke, zatiaľ čo jej syn dvíha tričko a pokúša sa dostať k prsníku. "Prvý týždeň odstavenia nás dostal ako..." okomentovala zábery. Krátko nato ale precitla, pretože jej príspevok začali bombardovať nenávistné poznámky. Podľa ich autorov je totiž dvojročný chlapec príliš starý na to, aby ho ešte dojčila a je nevhodné, aby dieťa v jeho veku dvíhalo matke tričko. 

V následnom videu zverejnenom o dva dni neskôr Emma podotkla, že mnohí komentujúci si zrejme neuvedomili, že jej syn má iba dva roky. Odsúdila tiež hrubé poznámky a požiadala užívateľov, aby akceptovali prirodzené dojčenie. Zverejnila aj záznam so sekciou komentárov, kde ľudia označujú jej čin za smiešny a zbytočný s titulkom na obrazovke: "Keď zverejníte TikTok video o tom, ako odstavujete svoje dvojročné dieťa. Rozsudok bol/je šokujúci." 

@a_mothers_tale You do you mama! But its 2022 let’s educate ourselves & NORMALISE natural term breastfeeding!!! #normalisebreastfeeding #extendedbreastfeeding #naturaltermweaning #breastfeeding ♬ Drop 'Em Out - Wheeler Walker Jr.

Našťastie niektoré mamičky Emmu podporili, priali jej všetko najlepšie a podelili sa o podobné skúsenosti. "Stále dojčím svoje trojročné dieťa a celý čas pozorujem divné pohľady. Ide ti to skvele," povzbudila ju jedna. "Svojho syna som dojčila viac ako dva roky! Bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som kedy urobila," napísala ďalšia. 

Viac o téme: Dojčenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu