Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Medik ukázal, prečo by sa tehotné ženy nemali pozerať na svoje nenarodené deti: Strašidelný dôvod

(Zdroj: TikTok/madmedicine)

NEW YORK - Študent medicíny prehovoril o strašidelnom dôvode, prečo neukazuje budúcim matkám snímky z magnetickej rezonancie zobrazujúce ich deti. Dokonca ich varuje, že pohľad na ne by mohli trpko oľutovať. Niektorí priznávajú, že dôvod je skutočne legitímny.

Medik, ktorý na TikToku vystupuje po menom @madmedicine, tvrdí, že budúcim rodičom obvykle neukazuje snímky z MRI, na ktorých je zobrazený ich budúci potomok. Vraj by to totiž hneď oľutovali. Vo videu vysvetľuje, že deti majú tendenciu vyzerať skutočne čudne, keď sú v maternici. "Najdesivejšou a zároveň najvtipnejšou vecou, ​​ktorú som v medicíne videl, sú magnetické rezonancie detí počas tehotenstva," prezradil lekár. 

@madmedicine

##medicine ##doctor ##babyfacts ##pregnancyfact ##scarythings ##scarypregnancy ##learnontiktok ##tiktokpartner ##TeamUSATryout ##TWDSurvivalChallenge

♬ Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

"Obraz za mnou znázorňuje magnetickú rezonanciu plodu počas tehotenstva a, áno...," pokračuje a následne odstúpi od obrazu za ním. Odhalil tak obraz drobnej hlavy s dvojicou veľkých, vypúlených očí. Podľa neho pôsobí priam až démonicky. 

V druhom videu odpovedá mladík na otázku svojich sledovateľov, či podobné zábery ukazuje budúcim matkám. "Neviem, ako by som to vysvetlil nastávajúcej matke, napríklad: ‚Hej, to je vec, ktorá vo vás rastie. Je to dosť strašidelné!‘ Po druhé, pochybujem, že každá tehotná žena chce vedieť, že jej dieťa vyzerá takto," vysvetľuje. Jeho video bolo doposiaľ prehrané už takmer dva milióny krát. Jedna žena vyjadrila obavu, že nevie, čo by robila, keby z nej vyšlo dieťa, ktoré by vyzeralo ako to na magnetickej rezonancii. 

Viac o téme: Magnetická rezonanciaTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu