Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dcérku (3) zobral v reštaurácii na toaletu: Otcovi tam vyviedla niečo, čo takmer nerozdýchal

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

WASHINGTON - Deti nás vedia svojou úprimnosťou niekedy doslova zraziť na kolená. To, čo vyviedol ockovi jeho trojročný anjelik, je však nad akékoľvek pochopenie. Pred cudzími ľuďmi na verejných toaletách v reštaurácii totiž dievčatko otcovi oznámilo čosi, na čo sa nedalo reagovať žiadnym vhodným spôsobom.

„Som otec krásneho trojročného dievčatka. Každý otec vie, že návšteva toalety s dcérkou je skutočnou výzvou. Ak práve mama nie je naokolo, musím vziať moje malé dievča na pánske toalety. Takže toto sa presne stalo v jednej malej rodinnej reštaurácii. Boli sme tam len my dvaja. Utrel som jej dosku, aby sa mohla vycikať. No potom som si uvedomil, že aj ja musím,“ opisuje otec na internetovom fóre.

„Žiaden problém. Postavil som ju do rohu a povedal, nech sa počká. Začal som vykonávať potrebu. Potom som počul, ako sa dvere toalety otvárajú, pomyslel som si, že už tam nie sme sami. Počul som dvoch mužov, ako vošli. Keď sa jeden pár topánok priblížil, moje dievčatko radšej cúvlo od dverí a skončilo hneď vedľa mňa,“ informuje ďalej.

Na záchod by mal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

„Pozrela sa dole, ako to ide (doma máme politiku otvorených dverí v kúpeľni, má dvoch bratov, takže to nebolo niečo, čo by ešte nevidela), na to nahlas poznamenala Tati, pozri na svoj malý penis! Počul som, ako sa zvyšní chlapi v miestnosti uchechtávajú, potom vybuchli smiechom. Predovšetkým... vau... Nikdy nič také predtým nepovedala. Po druhé, s čím to mohla asi tak porovnať?“ nechápal zahanbený otec.

„Nevedel som, čo na to povedať, aby som to nejako zlepšil. Chcel som zakričať niečo ako Uhm, ona si len robí srandu... to je normálna veľkosť. Ale uvedomil som si, že akákoľvek poznámka, ktorá by sa snažila osvetliť moju veľkosť, by jednoducho vyznela divne. Ostal som tam teda stáť ako soľný stĺp až kým tí dvaja neodišli. Nemohol som im čeliť,“ píše zlomený muž.

Verejné toalety nie sú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Aj keď už otec už zrejme prekonal celý tento incident, keďže sa s ním na fóre podelil, zrejme to nebolo také jednoduché. „Som si istý, že tam, vnútri reštaurácie, ma sledovali, ako som vychádzal, aby mohli manželkám porozprávať o chlapíkovi, čo má malý párok ešte aj podľa noriem trojročného dieťaťa.“ Čo dodať, dcérke sa to vyčítať nedá.

Viac o téme: ToaletaVtipný príbehOtec s dcérou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu