Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Veľká MAPA penisov: Toto sú krajiny, kde mužská okrasa dosahuje najúctyhodnejšie rozmery

Slováci ani Česi na mape nie sú. Zobraziť galériu (4)
Slováci ani Česi na mape nie sú. (Zdroj: targetmap)

LONDÝN - Nervózni páni už nemusia viac čakať, aby si mohli porovnať, či sú na tom lepšie oproti svojim súperom, ak ide o partie v ich rozkroku. Na internete bola zverejnená interaktívna grafika, ktorá porovnáva veľkosť penisov počas erekcie v krajinách po celom svete. Nebude však asi žiadnym prekvapením, že muži v Afrike, čo do dĺžky bezkonkurenčne zvíťazili, zatiaľ čo na opačnom chvoste škály sa ocitli Aziati. Bohužiaľ, o Slovákoch či Čechoch žiadne údaje známe nie sú.

Prostitútka prehovorila o mýtoch v sexe: Veľkosť penisu nerozhoduje, dôležitá je táto vec!

Grafika zverejnená na stránke Target Map krajiny farebne odlíšila v závislosti na priemernej veľkosti pánskeho prirodzenia. Štáty s najdlhšími mužskými okrasami sú označené červenou farbou, potom oranžovou, žltou, svetlo zelenou a tie s najkratšími zelenou.

Veľká MAPA penisov: Toto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: targetmap)

V tomto prehľade jednoznačne vyhráva západná Afrika, kde Ghana, Gabon, Nigéria, Kongo, Kamerun a ďalšie dosiahli priemer viac ako 16 centimetrov. India, Thajsko a Južná Kórea sa pre zmenu nachádzajú v spodnej časti škály, s priemernou veľkosťou medzi 9,3 a 10,5 centimetra.

Veľká MAPA penisov: Toto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: targetmap)

Austrália je zaradená do druhej skupiny s priemernou veľkosťou penisu väčšou než 14,7 centimetrov a nachádza sa v rovnakej spoločnosti, ako Mexiko, Nórsko, Taliansko a Švédsko.

Spojené štáty, Francúzsko, Nemecko a Veľká Británia to dotiahli na strednú hranicu s veľkosťami penisu v rozmedzí medzi 12,9 a 14,7 centimetrov. Rusko má podľa mapy priemer medzi 10,5 a 12,9 cm, ako aj Japonsko, Indonézia či Brazília. Informoval portál MailOnline.

Veľká MAPA penisov: Toto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: targetmap)

Pre zaujímavosť ešte spomeňme, že z našich susedov, o ktorých sa mapa zmieňuje, dosiahli Maďari priemer 15,0 cm, Poliaci 13,9 cm a Ukrajinci 13,6 cm. A určite ani Slováci by na tom neboli najhoršie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu