Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Totálny bordel: Opité sexice vyvádzali na toalete v pube, tajné VIDEO im zničilo životy

Stálo to za to?
Stálo to za to? (Zdroj: youtube/9news)

PERTH - Žena z austrálskeho Perthu, ktorá je jednou z hrdiniek opileckého videa, hovorí, že jeho zverejnenie jej zničilo život. Nemenovaná dievčina (23), ktorú možno vidieť, ako v minišatách tancuje na wc so smetným košom na hlave, sa pre 9 News vyjadrila, že dostala e-mailové správy plné nenávisti spolu s vyhrážkami smrťou.

Dcérku (3) zobral v reštaurácii na toaletu: Otcovi tam vyviedla niečo, čo takmer nerozdýchal

Mladá žena ani jej kamarátky vraj netušili, že ich v bare na predmestí Perthu niekto natáča. "Bola som úplne ponížená," povedala pre 9 News a vysvetlila, že sa stala obeťou vážneho zneužitia sociálnych médií. Nielen že sa jej vyhrážali smrťou, ale dokonca niekto tvrdil, že je horšia ako teroristická skupina Islamský štát. "Nikdy som nepochopila ľudí, ktorí môžu dospieť do bodu, že chcú spáchať samovraždu, ale teraz ich už úplne chápem," dodala.

Dievčina sa ospravedlnila za svoje správanie, ktoré vraj pre ňu nie je vôbec typické. "Som si istá, že všetci sme urobili niečo za zatvorenými dverami, čo nechceme, aby to niekto videl," uviedla s tým, že ona a ostatné kamarátky zvažujú právne kroky proti osobe, ktorá záznam zverejnila na internete a požadujú formálne ospravedlnenie. "Úplne to zničilo život mne aj ostatným dievčatám - nepredávajte život niekoho iného za pár minúť slávy," dodala.

Manažér podniku Brodie Sherring povedal, že dievčatá z videa už boli identifikované a majú zákaz vstupu. Podľa neho sa zvykne ochranka pohybovať po celom objekte, ale zvyčajne nerobí obhliadky záchodov. Pravdepodobne sa však budú musieť viac upriamiť aj na tieto miesta. Každopádne dievčatá svojím správaním nahnevali aspoň miestnych štamgastov, ktorí sa nevedeli zmieriť s tým, že ich obľúbený pub takto dehonestovali.

Komentáre na internete však boli rozdielneho charakteru. Kým niektorí smútili nad tým, ako otrasne sa opité dievčatá správali, iní celkom správne poznamenali, že sú radi, že v ére ich mladosti ešte neexistovali smart telefóny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu