Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Brutálny útok priamo za bieleho dňa: VIDEO Pozrite, čo spravili tínedžeri svojej spolužiačke!

Brutálny útok na spolužiačku si dievčatá aj nahrávali na mobilný telefón
Brutálny útok na spolužiačku si dievčatá aj nahrávali na mobilný telefón (Zdroj: X/@poznan_moment)

POZNAŇ – Poľská polícia sa už od prvého júna zaoberá brutálnym prípadom šikany medzi štrnásťročnými dievčatami. Ku konfliktu malo dôjsť za bieleho dňa, pričom jedno z dievčat si celý incident malo nahrávať na mobil.

V sobotu na Krakovskej ulici v poľskom meste Poznaň došlo ku konfliktu medzi hŕstkou tínedžerov. Ako obeť si vyhliadli jednu z vrstovníčok, ktorá mala údajne slovne uraziť priateľa jednej z dievčat. Zábery, ktoré sa rozšírili aj na sociálnych sieťach zachytávajú moment ako sa bezbranné dievča ospravedlňuje svojím spolužiačkam.

V obci prívalová povodeň napáchala veľké škody (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

Následne jej jedna z nich vrazí kolenom do tváre a zlomí jej nos. Keď sa dievča od bolesti zvalilo na zem, bitka neprestáva, ba priam naopak, bezbranné dievča dostane päsťami do tváre a kopance do brucha. Z incidentu si školáčka okrem psychickej ujmy odniesla aj zlomený nos.

Miestna polícia sa znepokojivým videom intenzívne zaoberá. Zistili totožnosť poškodenej a identifikovali páchateľov. „Jedná sa o neplnoleté vo veku 15 a 16 rokov,“ uviedla hovorkyňa polície Iwona Liszczyńska. Jedna z páchateliek bola zadržaná a do pátrania po ďalších aktérkach incidentu polícia zapojila aj verejnosť.

Viac o téme: Sociálne sieteTínedžeri PoznaňPoľská polícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu