Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Otrasný pohľad na haváriu v obci Chotín: FOTO Auto v priekope, dramatická záchrana zraneného

Pri dopravnej nehode v katastri obce Chotín sa zranili tri oosby. Zobraziť galériu (3)
Pri dopravnej nehode v katastri obce Chotín sa zranili tri oosby. (Zdroj: KR HaZZ v Nitre)

CHOTÍN - V utorok v popoludňajších hodinách bola na tiesňovú linku 150 ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla v katastrálnom území obce Chotín. K udalosti okamžite smerovali záchranné zložky. Naskytol sa im otrasný pohľad.

Pri nehode zasahovala hasičská jednotka z Komárna so štyrmi hasičmi a jedným kusom techniky. "Po príjazde na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že motorové vozidlo sa nachádza prevrátené na streche v priekope," priblížil Michal Varga, hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre.

Pri dopravnej nehode v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR HaZZ v Nitre)

Uväznený vo vozidle

Ako opísal hovorca, mimo vozidla sa nachádzali dve osoby, ktoré sa sťažovali na bolesti chrbtice. "Vnútri vo vozidle sa nachádzala jedna osoba s poranenou chrbticou. Hasiči v spolupráci so záchranármi, osobu zafixovali na prenosných nosidlách a vybrali ju z vozidla," dodal Varga.

Pri dopravnej nehode v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR HaZZ v Nitre)

Osobu naložili do vozidla RZP, v spolupráci so zdravotníkmi boli ďalšie osoby ošetrené a prevezené do nemocnice na ďalšie vyšetrenie. "Na vozidle boli vykonané protipožiarne opatrenia a pomocou sorbčnej látky boli zachytené prevádzkové kvapaliny. Po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou bolo vozidlo pomocou autonavijaku vytiahnuté na krajnicu," uviedol na záver hovorca.

Viac o téme: NehodaZraneniaChotín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu