Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávna moderátorka šokuje: Po odhalení mužovej nevery sa pokúsila o samovraždu!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Už nemala silu ani chuť žiť! Ozzy (75) a Sharon (71) Osbournovci patria medzi celebrity, ktoré okolo svojho súkromia nerobia prehnané tajnosti. Verejnosť teda vedela o tom, že slávny umelec bol svojej žene svojho času neverný. Nevedelo sa však o tom, ako veľmi táto zrada obľúbenú moderátorku zasiahla.

V priebehu rokov 2012-2016 udržiaval legendárny Ozzy Osbourne milenecký pomer s kaderníčkou Michelle Pugh. Sharon našla dôkazy o ich romániku v mailovej komunikácii. Nasledoval búrlivý rozchod a moderátorke to zlomilo srdce. 

Sharon Osbourne
Zobraziť galériu (6)
Sharon Osbourne  (Zdroj: SITA)

Ako s odstupom času k tomu povedala, vedela, že jej manžel nie je neviniatko. Táto nevera však bolela oveľa viac, než zlyhania, ktoré mal pred tým. „Vždy mal zaryté fanúšičky a ja som na to bola zvyknutá. Ale keď poznáte meno tej ženy, viete, kde býva a kde pracuje, je to niečo úplne iné. Je vidno, že do tohto vzťahu už citovo investoval,” uviedla v relácii Cut The C**p známa moderátorka. 

Táto bolestivá zrada dohnala Sharon k tomu najhoršiemu. „Povedala som si, že moje deti sú už veľké, že sa dokážu o seba samé postarať. Tak som sa predávkovala a zavrela sa v izbe. Potom prišla upratovačka a našla ma,” šokovala svojim priznaním Osbournova žena. 

Sharon Osbourne
Zobraziť galériu (6)
Sharon Osbourne  (Zdroj: SITA)

Ozzy na margo nevery tvrdil, že išlo len o fyzický vzťah a že na vine bola jeho závislosť od sexu. Kvôli nej potom podstupoval terapie. Sharon ho vzala na milosť a je mu momentálne veľkou oporou, keďže ho sužujú viaceré zdravotné problémy.   

 

Viac o téme: Sharon Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu