Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Úprimná spoveď herca zo slávneho seriálu: Kvôli finančným problémom rozmýšľal o samovražde!

Giancarlo Esposito Zobraziť galériu (2)
Giancarlo Esposito (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického herca Giancarla Esposita pozná každý fanúšik seriálového hitu Breaking Bad. Predtým, ako sa jeho kariéra vďaka tomuto počinu rozbehla naplno, však jeho finančná situácia nebola vôbec dobrá. V najnovšom rozhovore priznal, že kvôli tomu dokonca uvažoval o samovražde, aby pozostalá rodina dostala peniaze z jeho poistenia.

Giancarlo Esposito sa preslávil v jednom z najpopulárnejších seriálov všetkých čias Breaking Bad. V ňom si zahral postavu Gusa Fringa, ktorá mu priniesla obrovský úspech a stal sa známym po celom svete. 

Giancarlo Esposito
Zobraziť galériu (2)
Giancarlo Esposito  (Zdroj: SITA)

Ešte predtým, než sa jeho kariéra rozbehla naplno, však musel riešiť problémy, s ktorými bojuje veľké množstvo začínajúcich hercov. Esposito totiž nemal dostatok finančných prostriedkov a jeho rodina mala kvôli tomu problémy.

V istom období sa kvôli tomu dokonca pohrával s myšlienkou, že ukončí svoj život. „Pohrával som sa s myšlienkami, či by moja rodina dostala životné poistenie, ak by som spáchal samovraždu. Hovoril som si, že ak by som si najal niekoho, kto ma zabije, tak by dostali peniaze. Moja manželka nemala tušenie, prečo sa také veci pýtam. Chcel som, aby mali poriadny život. Bolo to náročné obdobie," povedal herec v podcaste Jim and Sam Show.

„Bola to pre mňa jediná cesta, ako sa z toho dostať. Nebol by som tu však pre moje deti. Začal som rozmýšľať aj nad tým, že by to nebolo dobré, pretože by im to spôsobilo veľkú bolesť a celoživotnú traumu, ktorá by sa zmenila na generačnú," doplnil Esposito.

Viac o téme: Giancarlo EspositoBreaing Bad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu