Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bolestné PRIZNANIE legendárneho Ozzyho Osbournea (74): Mal som byť už dávno MŔTVY!

Ozzy Osbourne Zobraziť galériu (3)
Ozzy Osbourne (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Legendárny spevák Ozzy Osbourne (74) si počas tohto týždňa prevzal cenu Rolling Stone UK Icon Award. Počas ďakovnej reči si pripomenul aj svoju bujarú minulosť a úprimne povedal, že nevie, prečo je ešte stále nažive.

Britská hudobná ikona nemala v poslednom období problém otvorene hovoriť o boji s alkoholom, drogami či o jeho zdravotných problémoch. V roku 2003 mu totiž diagnostikovali Parkinsonovu chorobu a v roku 2019 spadol tak nešťastne, že musel podstúpiť vážnu operáciu kvôli krčným stavcom.

Aj napriek tomu je však v poslednom období aktívny a dokonca naznačil možný návrat k hudbe. Vo štvrtok ho navyše ocenili počas prvého ročníka cien Rolling Stone UK Awards, kde mu udelili ocenenie určené pre hudobnú ikonu.

Ozzy Osbourne
Zobraziť galériu (3)
Ozzy Osbourne  (Zdroj: SITA)

Počas príhovoru sa navyše obzrel aj za svojím životom a uviedol, že prežil viacero jeho hudobných kolegov, ktorí viedli podobný život, ako on. „Počas toho, ako som po operácii ležal, som rozmýšľal nad veľa vecami. Uvedomil som si, že všetci moji priatelia, ktorí so mnou pili, sú už mŕtvi," povedal Osbourne, ktorého citoval Mirror.

„Mal som byť mŕtvy skôr, ako väčšina z nich. Prečo som tu zostal práve ja? Niekedy sa pozerám do zrkadla a pýtam sa, prečo som to vlastne urobil. Asi 1000-krát som mal zomrieť. Ani netuším, koľkokrát mi museli vypláchnuť žalúdok," doplnil spevák. 

Ozzy Osbourne
Zobraziť galériu (3)
Ozzy Osbourne  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ozzy Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu