Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

TRPKÁ SPOVEĎ legendárnej Naomi Campbell: Takmer sa zabila!

Naomi Campbell Zobraziť galériu (4)
Naomi Campbell (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prehovorila o boji so svojimi démonmi! Naomi Campbell (53) patrí medzi tie hviezdy šoubiznisu, ktoré netreba veľmi predstavovať. Vo svete modelingu je totiž jej meno priam pojem. Aj hviezdna kráska má za sebou náročné životné obdobia, o ktorých teraz otvorene prehovorila.

O svojom trápení prehovorila Naomi Campbell v novom dokumente Apple TV+, ktorý má názov The Super Models. Svoj príbeh v ňom okrem Čiernej gazely vyrozprávali aj jej kolegyne Cindy Crawford, Linda Evangelista, či Christy Turlington. 

Naomi Campbell
Zobraziť galériu (4)
Naomi Campbell  (Zdroj: Apple TV+)

Naomi otvorene priznáva, že závislosť na alkohole a drogách, s ktorou v 90. rokoch bojovala, ju takmer zabili. K užívaniu kokaínu ju podľa vlastných slov priviedla vidina vyrovnania sa s detským traumami a smútkom zo smrti blízkeho priateľa a uznávaného návrhára Versaceho.

„Myslíte si, och to zahojí tie rany. Ale je to s*ačka. Nezahojí a môže vám to spôsobovať obrovské strachy a úzkosti,” povedala k tomu Naomi, ktorá si je vedomá toho, že samú seba konzumovaním takého množstva drog a alkoholu takmer zabila.

TRPKÁ SPOVEĎ legendárnej Naomi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Campbell bola závislá zhruba päť rokov. Keď v roku 1999 počas fotenia skolabovala, pochopila, že to takto ďalej nejde. „Rozhodla som sa nastúpiť na liečenie. Bola to tá najlepšia a zároveň jediná vec, ktorú som v tom čase pre seba mohla urobiť,” hodnotí s odstupom slávna modelka. „Chcelo to veľa rokov a práce, aby som sa s tým vyrovnala. A občas sa to ešte objaví... Ale teraz už viem, ako sa s tým vysporiadať,” uzavrela slávna kráska, pre ktorú sú veľkým hnacím motorom jej dve malé deti.    

Viac o téme: Naomi Campbell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu