Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Do Naomi Campbell sa pustila slávna kolegyňa: Je to MONŠTRUM… Totálna sviňa!

Naomi Campbell dobrú povesť vo svete modelingu nemá. Zobraziť galériu (3)
Naomi Campbell dobrú povesť vo svete modelingu nemá. (Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - O topmodelke Naomi Campbell (52) sa vie, že spolupráca s ňou bývala ťažká. Aktuálne sa na jej adresu vyjadrila aj staršia kolegyňa Janice Dickinson (68), ktorá si servítku pred ústa rozhodne nedávala. Modeling ju vraj zmenil na monštrum a je to totálna sviňa!

Vo štvrtkovej epizóde I'm A Celebrity... Get Me Out of Here! sa bývalá topmodelka Janice Dickinson, ktorá v šou súťaží, rozrozprávala na tému modelingového priemyslu. A svojej kolegyni Myleene Klass  povedala také informácia, ktorými môže rozdúchať poriadne ostrý konflikt.

Galéria: Modelka Naomi Campbell

Na otázku, čo si Janice myslí, že modeling robí s mladými dievčatami, sa totiž 68-ročná bývalá supermodelka pustila do slávnej kolegyne. „To záleží, ako s kým. Napríklad Naomi Campbell je totálna svina. Nie je milá k svojim asistentom, vždy chodí neskoro. Priemysel z nej urobil monštrum,“ šokovala svojou úprimnosťou.

Janice Dickinson
Zobraziť galériu (3)
Janice Dickinson  (Zdroj: SITA)

Nie je to pritom prvýkrát, čo sa na adresu Naomi Campbell šírili takéto slová. V podobnom duchu sa o nnej v minulosti vyjadrila aj modelka Tyra Banks (49), ktorú vraj Naomi tyranizovala. Napriek tomu ju Tyra čiastočne chápe. „V priemysle sa hovorilo: Pozor, Naomi Campbell, prichádza Tyra Banks. Posaď sa, táto mladšia ťa vystrieda. Bolo to voči nej naozaj nefér,“ prezradila Banks vo švédskej talkshow Skavlan. No dodala tiež, že dodnes sa Naomi veľmi bojí.

Tyra Banks
Zobraziť galériu (3)
Tyra Banks  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Naomi CampbellJanice Dickinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu