Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Deti Ivany Trumpovej (†73) sú z jej smrti ZDRVENÉ: Najkrajšie FOTO milovanej mamy a slová plné bolesti!

Ivana Trump bola milujúcou matkou. Zobraziť galériu (5)
Ivana Trump bola milujúcou matkou. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Je to veľmi smutný deň! Aj takýmito slovami komentoval Eric Trump (38) náhlu smrť svojej milovanej mamy Ivany. Tá zomrela vo svojom dome tento štvrtok, krátko popoludní. Na sociálnych sieťach spoločne so sestrou Ivankou zverejnili momentky z rodinných albumov a slová na rozlúčku.

Ivana Trump bola nielen úspešnou športovkyňou a bývalou modelkou. Dlhé roky sa venovala podnikaniu, napísala tri knihy a svojho času sa pýšila aj tým, že bola v Spojených štátoch vyhlásená za hoteliérku roka. 

V neposlednom rade však známa blondínka bola milujúcou matkou a 10-násobnou babičkou. Kontroverznému Donaldovi Trumpovi porodila tri deti - syna Donalda jr. (44), dcéru Ivanku (40) a najmladšieho syna Erica (38). 

„Odchod mojej matky mi zlomil srdce. Mama bola brilantná, očarujúca, vášnivá a veľmi vtipná. Silu, húževnatosť a odhodlanie vkladala do všetkého, čo robila. Svoj život žila naplno - nikdy si nenechala ujsť príležitosť smiať sa a tancovať. Bude mi chýbať a pamiatku na ňu si uchováme v našich srdciach,” napísala na Instagrame nešťatná Ivanka. 

FOTO: Ivanka Trump a jej spomienky na milovanú mamu. Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie fotografie. 

„S hlbokým zármutkom oznamujeme úmrtie našej milovanej mamy Ivany Trump. Naša matka bola neuveriteľná žena – silná v podnikaní, atlétka svetovej triedy, žiarivá kráska a starostlivá matka a priateľka. Učila svoje deti o statočnosti a tvrdosti, súcitu a odhodlaniu. Svojej matke, jej trom deťom a desiatim vnúčatám bude veľmi chýbať,” uviedol na rovnakej sociálnej sieti Ivankin mladší brat Eric a podobne ako ona zverejnil pár vybraných fotografií z minulosti. 

FOTO: Eric Trump tiež smúti za milovanou mamou. Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie fotografie. 

Viac o téme: Ivana TrumpIvana Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu