Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šokujúce pochybnosti o smrti Ivany Trumpovej (†73): Bola to VRAŽDA?!

Ivana Trump Zobraziť galériu (7)
Ivana Trump (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Naozaj išlo len o nešťastnú náhodu? Náhla smrť biznismanky Ivany Trump (†73) mnohých zaskočila. Poriadne prekvapivé sú ale aj teórie niektorých jedincov, ktorí veria tomu, že jej na druhý svet niekto dopomohol...

Išlo o vraždu? Aj takéto otázky sa začali vynárať po smrti Ivany Trump. Blondínkino mŕtve telo našla jej chyžná bez známok života pri schodoch. V súvislosti s načasovaním jej úmrtia sa začali šíriť konšpiračné teórie, podľa ktorých nešlo o náhodu. 

Hoci prvotné informácie hovorili o tom, že príčinou smrti by mohla byť zástava srdca, následná pitva tieto dohady vyvrátila. Ako vyšlo najavo, podnikateľka zomrela na následky poranenia trupu po páde zo schodov. 

Niektorí jedinci sa nazdávajú, že jej smrť by mohla nejako súvisieť so súdnym procesom spoločnosti Trump Organization. Na piatok, teda deň po Ivaninej smrti, totiž členovia známej famílie mali vypovedať pred súdom.

Štátna zástupkyňa Letitia James totiž uviedla, že 3-ročné vyšetrovanie odhalilo, že ich spoločnosť bežne navyšovala hodnotu majetku za účelom získania úveru za výhodne sadzby a uplatnenia daňových úľav.

Kvôli smrti Ivany Trump však generálna prokurátorka predvolanie odložila, aby dala rodine priestor na trúchlenie. 

Viac o téme: Ivana TrumpIvana Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu