Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Detaily POHREBU Ivany Trumpovej (†73): Namiesto kytíc peniaze pre psov!

Posledný rozlúčka s Ivanou Trump sa bude konať v stredu o 19:30 nášho času. Zobraziť galériu (6)
Posledný rozlúčka s Ivanou Trump sa bude konať v stredu o 19:30 nášho času. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Minulý týždeň svet šokovala správa o náhlej smrti Ivany Trumpovej (†73). Niekdajšia športovkyňa a bývalá modelka zomrela po páde zo schodov na následky zranení v oblasti trupu. Posledný rozlúčka s exmanželkou Donalda Trumpa (76) sa uskutoční v stredu a známe sú už aj detaily. Namiesto kytíc pozostalí žiadajú peniaze pre psie útulky!

Ivana Trumpová zomrela minulý týždeň vo štvrtok po páde zo schodov. Jej nehybné telo našli ležať v sedemposchodovom dome v luxusnej štvrti Upper East Side na Manhattane, kde žila posledných 30 rokov. A kúsok od tohto miesta prebehne aj posledná rozlúčka s rodáčkou zo Zlína. 

Pietna spomienka je naplánovaná v katolíckom kostole svätého Vincenta Ferrerského v New Yorkuv stredu 20. júla o 3:30 miestneho času, teda o 19:30 toho nášho. Účasť potvrdili všetky Trumpovej deti, či svojej exmanželke príde dať posledné zbohom aj bývalý prezident USA Donald Trump, zatiaľ nie je známe. 

Dvojica totiž aj po rozvode udržiavala veľmi priateľské vzťahy. Isté však je, že ak sa pohrebu zúčastní, svoju manželku Melaniu určite nechá doma, prezradil zdroj webu The New York Post. Vzťahy medzi dámami boli totiž skôr vypäté.

Zaujímavosťou tiež je, že na poslednej rozlúčke budú zrejme úplne chýbať kvety. „Namiesto kytíc pozostalí žiadajú, aby ľudia darovali peniaze psiemu útulku,“ uviedol zdroj. Ivana totiž počas svojho života zvieratá veľmi milovala. A aj jej do posledného momentu robil spoločnosť psí miláčik.

Ivane Trumpovej do poslednej chvíle robil spoločnosť psí miláčik. Záber zachytáva, ako poňho pár hodín po Ivaninom skone prišla neznáma žena.
Zobraziť galériu (6)
Ivane Trumpovej do poslednej chvíle robil spoločnosť psí miláčik. Záber zachytáva, ako poňho pár hodín po Ivaninom skone prišla neznáma žena.  (Zdroj: SITA)
 

Viac o téme: Ivana Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu