Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pohľad na slávnu herečku vás zaskočí: Juj, to kedy tak zostarla?!

Hviezdy seriálu Sex v meste. Zobraziť galériu (7)
Hviezdy seriálu Sex v meste. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Aj hviezdy starnú! A najnovšie to dokazuje i herečka Kim Cattrall (62), ktorú preslávilo účinkovanie v seriáli Sex v meste. Blondínka sa v spoločnosti často neukazuje. A tak, keď zavítala na premiéru filmu Tell Me a Story, vyzerala síce skvele, avšak viacerých zaskočili vrásky na jej tvári.

Mladistvý vzhľad je v šoubiznise veľmi žiadaný. Mnohé hviezdičky robia všetko pre to, aby aj s pribúdajúcimi rokmi vyzerali skvele, Proti vráskam bojujú rôznymi procedúrami a skrášľujúcimi zákrokmi. Občas to však prominentné dámy preženú a výsledok je potom odstrašujúci. 

Medzi celebritami sa však nájdu aj také, čo si z vrások ťažkú hlavu nerobia. K nim patrí aj herečka Kim Cattrall. Tá zavítala na utorkovú premiéru filmu Tell Me A Story v šmrncovnom červeno-bielom outfite. Zaujímavé je, že z výraznej blonďavej hrivy presedlala na o čosi tmavší odtieň.

Seriálová Samantha Jones mala skvelú náladu a nešetrila úsmevom. A hoci na jej tvári pribudlo viacero vrasok, iskra v oku zostala stále rovnaká. Čo poviete? 

Kim Cattrall sa očividne rozhodla starnúť prirodzene.
Zobraziť galériu (7)
Kim Cattrall sa očividne rozhodla starnúť prirodzene.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim Cattrall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu