Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nečakaná návšteva hviezdy: Samantha zo Sexu v meste na Pohode!

Cattrall na trenčianske letisko dorazila v spoločnosti jedného zo sprievodných hudobníkov Loua Reeda Zobraziť galériu (5)
Cattrall na trenčianske letisko dorazila v spoločnosti jedného zo sprievodných hudobníkov Loua Reeda (Zdroj: SITA)

TRENČÍN - Počas štvrtkového vystúpenia amerického muzikanta Loua Reeda a jeho sprievodnej kapely na festivale Pohoda sa na pódiu objavila vysmiata žena, ktorá sa nápadne podobala na herečku Kim Cattrall (55). Fotiť sa však mohli iba prvé tri piesne, počas ktorých sa ešte Cattrall neukázala.

Keďže jej účasť na podujatí organizátori neavizovali, návštevníci si nemysleli, že by mohlo skutočne ísť o Samanthu Jones zo seriálu Sex v meste (1998-2004). PR manažér Pohody Mário Gešvantner však potvrdil, že skutočne išlo o anglickú herečku.

Cattrall na trenčianske letisko dorazila v spoločnosti jedného zo sprievodných hudobníkov Loua Reeda. Podľa informácii ich sprievodcu sa im na Pohode veľmi páčilo, trenčiansky festival označili za jeden z najlepších, na akom počas turné vystúpili, a samotný Reed ocenil profesionalitu celého organizačného tímu. Možno aj preto sa napriek požadovanej anonymite rodáčka z Liverpoolu napokon rozhodla pridať k muzikantom a ukázať sa tak aj návštevníkom.

Kim Cattrall sa preslávila spomenutým seriálom Sex v meste, pričom si zahrala aj v dvoch filmoch nadväzujúcich na tento seriál. Fanúšikovia ju môžu poznať aj zo snímok Porky (1982), Policajná akadémia (1984), Senzi finta (1985), Veľké problémy v malej Číne (1986), Zlomok sekundy (1992), Dvojitý cieľ (1994), Nezabudnuteľná (1996), Crossroads (2002), Ľadová princezná (2005) alebo Ghost Writer (2010). Držiteľka Zlatého glóbusu a dvoch Screen Actors Guild Awards by sa mala najbližšie spolu s Jeremym Ironsom a Tomom Sturridgeom predstaviť vo filme The Treehouse.

Kim Cattrall
Zobraziť galériu (5)
Kim Cattrall  (Zdroj: SITA)

Pozrite si reakciu organizátora festivalu Pohoda 2012 na jej 16. ročník

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu