Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Schwarzeneggerov syn dozrel v muža: Pozrite, ako ho slávny otec učil čúrať!

Arnold Schwarzenegger oslávil dospelosť syna Patricka spomienkou na časy spoločného cikania. Zobraziť galériu (8)
Arnold Schwarzenegger oslávil dospelosť syna Patricka spomienkou na časy spoločného cikania. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Prekročil prah dospelosti! Aj keď sa meno najstaršieho syna Arnolda Schwarzeneggera v médiách skloňuje už dlhší čas, ešte donedávna sám za seba rozhodovať nemohol. V štvrtok však oslávil 21. narodeniny a všetko najlepšie mu do novej etapy života zaželal aj slávny otec. Ten dokonca pripojil vtipnú momentku z minulosti, na ktorej svojich chlapcov učí cikať o stenu.

Užili si množstvo zábavy! Arnold Schwarzenegger ako herec, kulturista a neskôr dokonca guvernér nepochybne patrí medzi najviac vyťažených prominentných otcov. Jeho ratolesti však nedostatkom lásky, pozornosti a humorných situácií rozhodne netrpeli. Ak mal totiž rakúsky rodák chuť zabávať sa, pokojne vtipkoval aj v priestoroch verejných toaliet. Na dôkaz vám ponúkame spomienkovú fotografiu, o ktorú sa hollywoodsky veterán podelil prostredníctvom siete Instagram.

Arnold má s bývalou manželkou Mariou Shriver až štyri ratolesti – dve krásne dcéry a dvoch synov. So všetkými trávi každú voľnú chvíľu, pričom svojich chlapcov zasväcoval do tajov mužského sveta už od detstva. Pri cikaní im kedysi neváhal predviesť názornú ukážku a ešte sa pritom nechať aj odfotiť. Nostalgia naňho doľahla práve pri príležitosti Patrickových 21. narodenín.

„Všetko najlepšie k narodeninám skvelému synovi, ktorý vyrástol vo skvelého muža. Patrick, som na teba hrdý a mám ťa rád,“ blahoželal Arnold prostredníctvom sociálnych sietí. Fanúšikov aj samotného oslávenca však zaiste najviac potešil retro záber, na ktorom sa nachádza aj najmladší syn Christopher. Je tak nad slnko jasné, že muži s priezviskom Schwarzenegger si pestovali veľmi silné rodinné puto už takpovediac od plienok a najmä pri vyložene chlapských záležitostiach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu