Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Schwarzeneggerov fešný syn konečne za veľkú hviezdu: Uf, akýsi je ulízaný!

Patrick Schwarzenegger pred rokom ako nevybúrený tínedžer a v súčasnosti ako seriózny model Zobraziť galériu (7)
Patrick Schwarzenegger pred rokom ako nevybúrený tínedžer a v súčasnosti ako seriózny model (Zdroj: Tom Ford)

LOS ANGELES – Plní si svoje sny! Hoci Patrick Schwarzenegger (20) podobne ako jeho slávny otec začal s pravidelným posilňovaním, kulturistika ho zrejme nikdy živiť nebude. Namiesto toho sa prominentný syn rozhodol využiť pekné črty tváre a zamieril do modelingu. Na svete je prvá kampaň, v ktorej pomerne prudko zmenil imidž.

Z roztopašného chlapca uhladený elegán! Aj takto by sa dala opísať nedávna premena, ktorú Patrick Schwarzenegger podstúpil v mene prvej oficiálnej zákazky ako model. Svoju obdivuhodnú genetickú výbavu totiž prepožičal novej kolekcii slnečných okuliarov od módneho domu Tom Ford. Na výslednom zábere síce nepózuje sám, no hviezdnych rodičov rozhodne nezaprie.

Patrick sa na spomínanú reklamnú kampaň podujal v spoločnosti 19-ročnej Gigi Hadid, ktorá je takisto prominentnou dcérou bývalej modelky. Syn svetoznámeho herca, kulturistu a guvernéra tentoraz prekvapil sofistikovaným imidžom v podobe čierneho roláka a saka. Ten dopĺňal ulízaný účes s vystrihanými vlasmi po bokoch. V súkromí by nádejný model takýto účes zrejme oželel, no očividne z neho vyrástol budúci zvodca žien.

Napriek tomu, že Patrickovi rodičia sú rozvedení, s obidvomi si zostáva veľmi blízky. S Arnoldom v uplynulých týždňoch strávil deň otcov, ale aj búrlivý večer. „Noc otca a syna pri pokri,“ komentoval dvadsiatnik fotku na webe, na ktorej si v klobúku vychutnáva s veteránom cigaru. Dobrá nálada očividne obom nechýbala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu