Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Psychologička z Ruže: Počas natáčania mala ŤAŽKOSTI... Fú, to muselo byť NEPRÍJEMNÉ!

Timea Zobraziť galériu (2)
Timea (Zdroj: TV Markíza)

SRÍ LANKA - Druhá séria šou Ruža pre nevestu si nielen pre divákov, ale aj samotné účastníčky, prichystala obrovské prekvapenie. A to v podobe tajnej agentky - psychologičky Timey. Tá v hre poriadne zamiešala karty. No natáčanie pre ňu nebolo ľahké. Počas neho mala totiž zdravotné problémy!

Producenti šou Ruža pre nevestu všetkých prekvapili novinkou v podobe tajnej agentky. Tou sa tentokrát stala kráska Timea, ktorá sa pred dievčatami tvárila ako jedna z nich. Iba ona a ženích Radko vedeli? aká je pravda. Psychologička v tajnosti sledovala správanie neviest. Po druhej časti však šou opustila.

Galéria: Timea - Ruža pre nevestu

Ako teraz vysvitlo, počas nakrúcania mala zdravotné problémy, ktoré jej znepríjemňovali vystupovanie pred kamerami. „Mojím jediným trápením boli moje kožné problémy, ktoré som mala nie len na viečkach, ale aj na krku, šiji a celých rukách, ktoré ma príšerne svrbeli a štípali pod tou tonou makeupu. Cítila som sa strašne diskomfortne a mala som čo robiť, aby som nervozitu prejavovala čo v najmenšej miere. Aj v maskérni mali čo robiť,“ pousmiala sa Timea.

Nás teda zaujímalo, čo jej presne bolo. „Som alergička a časový posun, stres, zmena životosprávy a príliš korenisté jedlá na Srí Lanke mali pravdepodobne vplyv na zhoršenie mojich alergií. Brala som lieky na alergiu, aplikovala som si krémy, tie mi však nezaberali, a tak mi ostávalo jediné - aj keď som pociťovala značný diskomfort, musela som vydržať neškriabať sa pred kamerami a dúfať, že po návrate domov sa to zlepší, čo sa aj stalo," prezradila.

Psychologička z Ruže: Počas
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: TimeaPsychologičkaRuža pre nevestu 2Tajná agentka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu