Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Porotkyňu z Nákupných maniačok VYHODILI zo slávnostnej premiéry: PORUŠILA pravidlá!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram E.F.)

PRAHA - V stredu sa do kín v Česku aj na Slovensku dostalo dlhoočakávané pokračovanie DC komiksovky Aquaman. Kým si novinku mohla vychutnať verejnosť, dostali príležitosť si ju pozrieť pozvaní hostia na slávnostnej premiére. Jednou z nich bola aj porotkyňa z jojkárskych Nákupných maniačok, Ema Fajnor (26). No hneď po príchode do kina ju čakala tvrdá facka. Pribehol k nej agresívny promotér a z podujatia ju vyhodil... Porušila vraj pravidlá!

Ema Fajnor bola donedávna známa predovšetkým na sociálnych sieťach. Ako módnu infuencerku ju poznajú instagramoví užívatelia zo Slovenska, ale aj z Česka. Už zopár mesiacov sa však prihovára aj divákom televízie Joj - po boku Mariána Hornyáka hodnotí módne kreácie v relácii Nákupné maniačky. 

Súčasťou šoubiznisu je už niekoľko rokov a pravidelne je pozývaná na rôzne prominentné podujatia. Výnimkou nebola ani slávnostná premiéra pokračovania filmu o Aquamanovi. VIP akcia však pre ňu skončila predčasne... Dobehol vraj k nej agresívny promotér a z kina ju vyhodil. Informovala o tom na svojom profile. 

Porotkyňu z Nákupných maniačok
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram E.F.)

„Ľudia, my sme došli do kina na premiéru Aquamana, dobehli sme neskoro, zobrali sme si lístky, dostali sme tie 3D okuliare… A máme práve extrémne nepríjemnú skúsenosť, lebo sme si svietili na nohy telefónmi, aby sme sa nezabili, veľká sála a zrazu došiel taký veľký, 200-kilový pán, ktorého nechceš nasr*ť a začal, že nás vyhadzuje, že spíše protokol, že porušujeme zákon, že nesieme telefóny,“ šokovala Fajnor. 

Ona sa však obhajovala tým, že ju nikto neupozornil na to, že musí mať vypnutý telefón. „Ja som posledná, čo by som porušovala pravidlá. Nikto nám nepovedal, že máme mať telefóny v nejakých obálkach, ani žiadna podobná informácia od muža pri vchode neprebehla a hneď ako sme si sadli, po nás pán prišiel a vraj majú uvedené na web stránke, že mám mať vypnutý telefón,“ pokračovala Ema, ktorá sa po odchode z kina úplne triasla. 

Promotér jej totiž hovoril, že pôjde do pút a že jej hrozí pol miliónová pokuta. „Ja sa normálne trasiem, lebo na mňa kričal 200-kilový vyhadzovač z fitka, ktorého nechceš nas*ať,“ netajila zdesenie Fajnor, ktorá si myslí, že s kamarátkou mali ešte veľké šťastie, že sú ženy. „On by mi normálne naj*bal, keby som chalan,“ dodala porotkyňa z Nákupných maniačok, ktorá si zrejme po tejto skúsenosti ďalšie pozvanie na premiéru dvakrát rozmyslí. 

Porotkyňu z Nákupných maniačok
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram E.F.)

Viac o téme: Nákupné maniačkyEma Fajnor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu