Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO z premiéry: Štýlová Müllerová, ubehaná Mauréry a Mravec... Ej, to je ale ŠAŠO!

Zobraziť galériu (21)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok večer sa v obchodnom centre na nábreží Dunaja konala slávnostná premiéra novej českej komédie s názvom Aristokratka vo vare. Ide o pokračovanie filmu Jiřího Vejdělka Posledná aristokratka. Predstavenie novinky si nenechalo ujsť mnoho známych osobností. Medzi nimi napríklad Soňa Müllerová, Zuzana Mauréry či Ľudovít Jakubove alias Mravec so svojou polovičkou Petrou Bernasovkou.

Po tom, čo v roku 2019 zožal film Posledná aristokratka obrovský úspech, sa tvorcovia rozhodli, že mu doprajú pokračovanie. Ani v tom nemohli chýbať Hynek Čermák a Tatiana Dyková, ktorí stvárnili hlavné postavy. Premiéry v Bratislave sa však nezúčastnili. Za to Yvona Stolařova a Simona Lewandowska, ktoré si v novinke tiež zahrali, si ju nenechali ujsť. 

Rovnako tak moderátorka Soňa Müllerová, ktorá v spoločnosti zakaždým dokazuje, že má vycibrený vkus na módu. Aj tentokrát predviedla svoj dokonalo štýlový outfit. Mala oblečené sivé sako, ktoré doplnila zaujímavým opaskom, k tomu doladila voľnú sukňu, sivú kabelku a hnedé čižmy. Vyzerala naozaj skvotne! 

Soňa Müllerová
Zobraziť galériu (21)
Soňa Müllerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Za zmienku stojí aj herečka Zuzana Mauréry, ktorej outfit si nikto nemal šancu všimnúť. Na film zjavne meškala a tak okolo fotografov doslova len prefrčala. Žiadne obzeranie doprava, doľava - tmavovláska mala jasný cieľ, do ktorého chcela čo najskôr doraziť, a tým bola kino sála. Veď pozrite, ako mala naponáhlo.

Zuzana Mauréry
Zobraziť galériu (21)
Zuzana Mauréry  (Zdroj: Ján Zemiar)

Zuzana Mauréry
Zobraziť galériu (21)
Zuzana Mauréry  (Zdroj: Ján Zemiar)

Prišla aj moderátorka Petra Bernasovská s manželom, tiež moderátorom Ľudovítom Jakubove, ktorého verejnosť pozná predovšetkých pod prezývkou Mravec. O ňom je známe, že je to veselá kopa... No občas je to doslova šašo. Veď pozrite, aké vtipné ksichtíky robil nášmu fotografovi do objektívu!

Petra Bernasovská a Mravec
Zobraziť galériu (21)
Petra Bernasovská a Mravec  (Zdroj: Ján Zemiar)

Ľudovít Jakubove alias Mravec
Zobraziť galériu (21)
Ľudovít Jakubove alias Mravec  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac FOTO v GALÉRII»

Zábery z premiéry: Štýlová Müllerová, ubehaná Mauréry a Mravec... Ej, to je ale ŠAŠO! (Zdroj: Maarty)

Viac o téme: Soňa MüllerováZuzana MauréryĽudovít Mravec Jakubove
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu