Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ŤAŽKÉ CHVÍLE slovenského herca: Podelil sa o bolestivý záber syna (7) z ONKOLÓGIE

Ján Dobrík Zobraziť galériu (2)
Ján Dobrík (Zdroj: TV Markíza)

BANSKÁ BYSTRICA - Ján Dobrík (38) prežíva momentálne jedno z najťažších období vo svojom živote. Všetci rodičia dobre vedia, že vidieť svoje dieťa trpieť, je ten najhorší pohľad, aký sa im môže naskytnúť. Herec sa včera večer podelil s bolestivými zábermi svojho syna priamo z onkológie.

Rodina Jána Dobríka prežíva momentálne nesmierne ťažké obdobie. Herec totiž uverejnil na svojom Instagrame bolestivé zábery svojho syna. 7-ročný Timotej ležal 40 dní na detskej onkológii v Banskej Bystrici. Včera sa vrátil domov, no opäť bude musieť ísť do nemocnice.

„Na detskej onkológii v BB sú pacientami skutoční hrdinovia. Ten náš hrdina je dnes po 40tich dňoch vo svojej detskej izbe. Na pár dní... a potom pokračujeme," napísal včera večer herec. Nič bližšie však nepovedal. Mnoho z kolegov mu pod príspevkom vyjadrilo podporu a napísalo povzbudivé správy.

ŤAŽKÉ CHVÍLE slovenského herca:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Včera som sa to dozvedela Janko, veľmi veľmi držím palce," napísala herečka Michaela Majerníková. „Janko, ste hrdinovia všetci... Myslíme na vás, zvládnete to," zaznelo od herečky Zuzany Porubjakovej. „Janík, veľmi sa teším, že sa to pohlo dobrým smerom, myslím na vás každý deň. Objímam vás," dodal Braňo Deák. Celej rodine a hlavne malému bojovníkovi posielame veľa síl a veríme, že všetko dobre dopadne.

Viac o téme: Ján Dobrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu