Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Spor Kollára a Richterovej: VAROVANIE POLÍCIE... Musí UŽ MLČAŤ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook BR, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Vyostrený spor medzi Barborou Richterovou a otcom jej dvoch detí, predsedom NR SR Borisom Kollárom zrejme na istý čas utíchne. Postarali sa o to muži zákona.

Už nejaký čas to medzi Borisom Kollárom a Barborou Richterovou vrie. S bývalou plavkyňou má predseda Národnej rady Slovenskej republiky dvoch synov a často sa spolu ukazovali v spoločnosti.

Mnohých preto prekvapilo, keď zrazu Richterová začala Kollára osočovať, že sa o svoje deti nestará a nedávno dokonca nechala slovenským poslancom doručiť list, kde ho obvinila z násilia. Politik na emotívnej tlačovej konferencii napokon priznal, že facky naozaj padli...

Spustilo to lavínu špekulácií, či by mal odstúpiť zo svojho postu. A tí, čo túto kauzu sledujú, si určite pomysleli: Čo bude nasledovať ďalej? Aké obvinenia ešte padnú?

Zdá sa však, že na nejaký čas bude ticho. Prípadom sa totiž zaoberá aj polícia a muži zákona Barboru varovali, aby sa už ďalej k Borisovi nevyjadrovala. „Budem to rešpektovať a niekoľko dní sa tu neuvidíme,” oznámila na sociálnej sieti Facebook.

A keďže je nútená "zmiznúť" zo sociálnych sietí, neodpustila si akési posledné priliatie oleja do ohňa. „Dúfam, že sa mne a mojim deťom nič nestane,” vyhlásila Richterová na záver svojho príspevku.

Spor Kollára a Richterovej:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook BR)

Viac o téme: Barbora RichterováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu