Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Jojkárska kráska zverejnila FOTO z HROZIVEJ NEHODY: Fú, je zázrak, že TOTO prežila!

Nela Slováková prežila vážnu dopravnú nehodu Zobraziť galériu (22)
Nela Slováková prežila vážnu dopravnú nehodu (Zdroj: Facebook Polícia SR)

BRATISLAVA - Kontroverzná kráska z Jojky sa druhýkrát narodila. Reč je o Nele Slovákovej (32), ktorá mala včera vážnu dopravnú nehodu. Je zázrak, že vôbec prežila. Podľa jej tvrdení ju doslova pár centimetrov delilo od hranice života a smrti. Toto sú zábery len pre silné žalúdky.

Vyjadrenie Nely Slovakovej k dopravnej nehode (Zdroj: Instagram N.S.)

Tak tento deň si niekdajšia víťazka jojkárskej reality šou Hotel Paradise bude pamätať zrejme do konca svojho života. Nela Slováková 15. novembra v skorých ranných hodinách havarovala na diaľnici D2 pred hraničným priechodom Brodské. 

Jojkárska kráska zverejnila FOTO
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: Instagram NS)

Našťastie sa blondínke nič nestalo a dokonca aj jej "spolujazdec", ktorého vtedy viezla, je v poriadku. Bol to jej roztomilý psík Lotty. Je zázrak, že Nela vôbec prežila a niet najmenších pochýb, že v tú hrozivú chvíľu pri nej museli byť snáď všetci svätí.

Po brutálnom šoku sa kráska podelila so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti o zábery priamo z miesta nehody. Fotky, ktoré Nela zverejnila, hovoria samé za seba. „Panebože, pozerám sa na to po prvýkrát,“ napísala blondínka k jednému z desivých záberov z vážnej zrážky. A ako sama podotkla - keby nedržala volant dvomi rukami, nemala ho pod kontrolou a pri náraze sa neschúlila do jednej strany, bola by na mieste mŕtva.

Jojkárska kráska zverejnila FOTO
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: Instagram N.S.)

„Ako ma to odpálilo na ten kamión, tak ja už som vedela, že nabúram, tak som sa ešte takto schovala a schúlila, akoby tam do rohu k pásu, čo mi taktiež možno dosť zachránilo život, pretože priamo pri hlave som mala vrchný panel auta a vybité čelné okno, ktoré mi mohlo urezať hlavu,“ spomína si influencerka na hrozivé chvíle z dopravnej nehody na svojom Instagrame.

Našťastie Nela zachovala chladnú hlavu, nespanikárila a z totálne zdemolovaného luxusného auta sa dostala živá a zdravá, len s pár odreninami. Desivé zábery z nehody, ktoré sú len pre silné žalúdky, nájdete v našej galérii. Celé vyjadrenie od Nely Slovákovej si môžete pozrieť vo videu vyššie. 

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu