Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nela Slováková NATOČILA svojho NAHÉHO priateľa: TAKTO verejne urazila jeho PENIS!

Nela Slováková a Lukáš Kozák Zobraziť galériu (14)
Nela Slováková a Lukáš Kozák (Zdroj: Instagram N.S.)

CHORVÁTSKO - Kontroverzná víťazka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Nela Slováková (32) bez problémov vystavuje svoje telo na obdiv. No tentokrát natočila svojho sexi priateľa, hokejistu Lukáša Kozáka (31), úplne nahého. Ba čo viac, verejne okomentovala jeho mužskú pýchu. Chudák, to je ale potupa.

Nela Slováková natočila svojho nahého priateľa (Zdroj: Instagram N.S.)

Nad tým, že víťazka jojkárskej šou Hotel Paradise Nela Slováková vystavuje svoje telo na obdiv, sa už nikto ani nepozastavuje. Aj keď miestami to už hraničí s vulgárnosťou, vzhľadom na svoju postavu si odhaľovanie dovoliť naozaj môže. Zdá sa, že jej je nahota prirodzená a nehanbí sa za to.

Nela Slováková NATOČILA svojho
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram N.S.)

Aktuálne však Nela na sociálnej sieti zverejnila šteklivé video svojho vymakaného priateľa, hokejistu Lukáša Kozáka, ako vchádza do Jadranského mora len v Adamovom rúchu. Teplota vody v tomto období nie je úplne ideálna na kúpanie, teda pokiaľ sa nechcete otužovať, ako to spravil aj Lukáš.

Nela Slováková NATOČILA svojho
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram L.K.)

Nela v tejto súvislosti na jeho adresu použila výraz "magor". „Chcela som ísť taktiež, ako magor číslo dva, ale začalo strašne fúkať,“ poznamenala vtipne vo videu kráska.

No zjavne jej provokácie nestačilo, a tak pokračovala v natáčaní svojho drahého, aj keď vychádzal z vody úplne mokrý a triasol sa od zimy. Samozrejme, svoju mužskú pýchu si patrične zakrýval. Kombinácia studenej vody a chladu má samozrejme svoj vplyv a toho sa uštipačne chytila aj blondínka. „Ja myslím, že si tam nemusíš nič schovávať. Tam podľa mňa teraz vôbec nič nie je,“ vyhlásila Nela, čím ho verejne zosmiešnila. On ju však pritom prosil, aby celé natáčanie prerušila.

Video si môžete pozrieť vyššie. 

Viac o téme: Nela SlovákováLukáš Kozák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu