Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Otrasné VIDEO krkavčej matky: Slovenská speváčka BIJE NA POPLACH... Zalarmovala políciu!

(Zdroj: Instagram R.)

BRATISLAVA – Platforma Tiktok je každému známa. Ľudia ju obľubujú hlavne kvôli inšpiratívnym a oku lahodiacim videám, ale niekedy sa tam objaví aj taký príspevok, že doslova stratíte reč.

V posledných mesiacoch sa v rámci tejto služby rozmohol trend streamovania. Väčšina streamov je zameraná na bežné veci, ako sú rozprávanie sa s fanúšikmi. V tomto prípade slová došli aj nám.

Včera prišla známej speváčke do správ na Instagrame žiadosť, aby prezdieľala jedno video práve zo spomínaného Tiktoku. Išlo o stream, kde žena podľa všetkého týrala svoje dieťa, a to nielen psychicky, ale aj fyzicky! V živom vysielaní ho matka bila a vulgarizmami taktiež veľmi nešetrila. Toto si ale všimla pohotová fanúšička speváčky Ronie a nenechala to len tak!

Hneď, ako si tento incident všimla, snažila sa na tento čin krkavčej matky upozorniť aj pomocou Instagramu cez známe osobnosti. Aj s pomocou veľkého počtu speváčkiných sledujúcich chcela dosiahnuť, aby sa toto video rozšírilo medzi čo najviac ľudí a aby začali tento prípad týrania dieťaťa vlastnou matkou riešiť aj príslušné orgány.

Aby tento prípad neostal bez povšimnutia a dieťa každodenne netrpelo, speváčka požiadala o pomoc slovenskú políciu aj investigatívnu novinárku Kristínu Kövešovú, ktorá sa venuje takýmto a podobným témam.

Tento neakceptovateľný čin matky si môžete pozrieť vo videu nižšie.

Týranie dieťaťa matkou (Zdroj: Instagram R.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu