Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známe Slovenky napadnuté v Bratislave: Dávajte si pozor... TAKTO vraj vyzerá páchateľ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram R.O/M.D.)

BRATISLAVA - Hlavné mesto Slovenska sa vo večerných hodinách stáva čoraz menej bezpečným. Dôkazom toho sú aj známe Slovenky, ktoré si doslova prežili hrôzu, z ktorej sa nedá spamätať len tak ľahko. Podelili sa o svoj príbeh a bijú na poplach... Dávajte si pozor!

Ako prvá sa podelila o svoju nepríjemnú skúsenosť jedna zo známych PR manažérok slovenských hviezd. V bratislavských uliciach Jana zažila napadnutie. „Veľmi som to nechcela riešiť verejne, ale aspoň na to sú sociálne siete užitočné... A keďže mi dnes známa povedala podobný scenár...“ vyjadrila sa a svoju skúsenosť nakoniec zverejnila.

Manažérka išla tak ako obvykle, bez najmenšieho pomyslenia na takúto nepríjemnosť, z akcie domov. V diaľke s kamarátmi zahliadli slušne oblečeného muža v bielej košeli, ktorému nevenovali veľkú pozornosť, až kým sa nevybral rovnakým smerom ako ona, keď sa od skupiny oddelila.

Dokonca jej ešte zavolal herec a režisér Michal Nemtuda, ktorý sa chcel uistiť, či je v poriadku. No len čo dotelefonovala, prišiel šok... „Ako som zložila, tak na mňa ten chlapec vybehol zozadu a zdrapil za ruku, že poď so mnou ďalej... Ja som sa mu prudko hneď vytrhla a volala Michalovi,“ opísala svoj nepríjemný zážitok.

Ako sa neskôr ukázalo, nebola jediná a pridali sa k nej známe mená ako Ronie alebo Mamba Dasha s podobnou skúsenosťou. „Niečo veľmi podobné sa stalo aj mne...“ spomenula na svojom Instagrame speváčka Ronie. „Je veľmi zvláštne, keď za vami kráča niekto cez celé mesto, takmer neprehovorí a ide ako tieň úplne sám a stále si niečo kontroloval vo vrecku.“ 

Obe nakoniec zhodnotili, že by mohlo ísť o toho istého človeka s nekalými úmyslami. Podľa ich slov sa chlap v Bratislave potuluje už dlhšie, vraj ho nevedia chytiť, a v ruke nosí aj vazelínovú handričku na omámenie obete. „Takže si dávajte pozor v Starom Meste aktuálne, samé dievčatá asi nečakajte v uličke na taxík, lebo nie je ešte chytený políciou... len nahlásený popis útočníka,“ uzavrela svoje vyjadrenie manažérka Jana. 

Herečka a speváčka Mamba Dasha Šarközyová má podobnú skúsenosť, ale z garáží jedného z bratislavských nákupných centier. Všetky tri sa spoločnými silami a silou sociálnych sietí rozhodli upozorniť na tento pretrvávajúci problém a pripojili aj opis páchateľa. Dievčatá a ženy, buďte obozretné!

Známe Slovenky napadnuté v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.T.)

Viac o téme: Mamba DashaRonie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu