Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

12-ročná dcéra Belohorcovej sa NALÍČILA: FOTO Ty kokos, veď vyzerá AKO ZUZANA počas moderátorskej éry!

Zuzana Belohorcová s rodinou Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová s rodinou (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Nuž, tak táto slečna veru gény nezaprie! Zuzana Belohorcová je pyšnou mamičkou dvoch rozkošných ratolestí - synčeka Nevia, ktorý sa narodil v roku 2013 a staršej Salmy. A hoci má len 12-rokov, keď sa nalíči... Veď to je celá mama!

Vyzerá to tak, že Salma doslova vyhrala genetickú lotériu a po svojich úspešných rodičoch podedila len to najlepšie. Je mimoriadne šikovná, temperamentná a nesmierne talentovaná, čo aj patrične dáva najavo. Ako väčšina dnešných detí, i Salma je pomerne aktívna na sociálnych sieťach, kde jej nekonečná energia dostáva priepustku. 

12-ročná dcéra Belohorcovej sa
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram ZB)

Salma rada tancuje, vymýšľa, no a ako každé dievča v jej veku, začína experimentovať so šminkami. Aj najnovšie sa na svojom profile pochválila lookom, ktorý si sama vymyslela. A teda, s takýmto líčením by ste jej zrejme len ťažko tipli 12-rokov. 

S výrazne červenými perami a hrubými linkami vyzerá minimálne o dobrých 6-7 rokov staršie a možno by ste ani nezaváhali a povedali si, že sa dívate na dospelú dvadsiatničku. Nehovoriac o tom, že s touto vizážou sa malá Salma až extrémne podobá na svoju mamu v časoch jej najväčšej slávy. Čo myslíte?

12-ročná dcéra Belohorcovej sa
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram S.H.)

Viac o téme: Zuzana BelohorcováSalma Hájek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu