Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Abstinentka Jasmina si musela vypiť: Šialený let z Dubaja… Ľudia hromadne g*cali!

Na palube prežila obrovský strach! Zobraziť galériu (5)
Na palube prežila obrovský strach! (Zdroj: Instagram JA)

BRATISLAVA - Cesta lietadlom je pre niekoho snom a úžasným relaxom, pre iného zasa nočnou morou. No a do tej druhej skupiny sa zaraďuje i Jasmina Alagič, ktorá hovorí, že radšej ako let, má pod nohami pevnú pôdu. Z lietania má skrátka strach a po jej poslednom zážitku... Fúúú, to muselo byť šialené!

Keď Jasmina pridala na Instagram fotografiu z biznis triedy jednej z najluxusnejších leteckých spoločností, mnohí okamžite spozorneli. Na fotografii totiž vidno pohárik so šampusom, čo pre moderátorku naozaj nie je typické. Mladá mamička sa netají tým, že už pomerne dlho abstinuje, alkohol jej nechutí a zabaviť sa vie i bez neho.

Práve preto mnohých zaujímalo, či občas robí výnimky, keďže bolo jasné, že na palube lietadla si predsa len dopriala. A v momente, kedy sa vrátila z Dubaja, bolo jasné, prečo tak urobila. Dôvodom, prečo si na palube neoodpustí jeden pohárik, je práve jej strach z lietania. A to, že si pred odletom späť na Slovensko "hrkla", bolo napokon dobrou voľbou. Let bol totiž všelijaký, len nie pohodový. 

Abstinentka Jasmina si musela
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram JA)

„Kamaráti, pricestovali sme. Pamätáte si, ako som vám písala, že mám strach z lietania? Tak sme mali také turbulencie, že... Ľuďom ako na bežiacom páse rozdávali lieky... grcali tam... a tak podobne," prezradila Jasmina, na ktorej bolo vidno, že z tohto zážitku jej nie je práve dobre.

Abstinentka Jasmina si musela
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram J.A.V.)

 „O to vďačnejšia som, že som nohami pevne na zemi. Nech si štatistiky hovoria, čo chcú. Ja milujem auto... Ani neviete, ako budem bozkávať každé jedno sedadlo a koleso, ktoré je prilepené k zemi," uzavrela moderátorka, ktorá na paniku na palube zrejme len tak ľahko nezabudne. 

Viac o téme: Jasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu