Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tehotná Plačková sa podelila o veľkú novinu: Dvojnásobná radosť... Čaká DVOJIČKY!

Zuzana Plačková sa podelila o krásnu novinku. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková sa podelila o krásnu novinku. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Začiatkom februára sa Zuzana Plačková (30) podelila o radostnú novinku. S manželom Reném Strauszom čakajú svoje vytúžené dieťatko. Necelé dva mesiace po tom sa však tmavovláska pochválila s ďalšou veľkou novinkou - bábätko totiž nebudú mať jedno, ale rovno dve. Čakajú DVOJIČKY!

Galéria: Zuzana Plačková

Zuzana Plačková sa o krásnu novinku podelila dnes ráno na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila aj záber z ultrazvuku. O tom, že bude mať dvojičky, sama špekulovala ešte minulý týždeň, keď sa s fanúšikmi nevedela zhodnúť na tom, či počas tehotenstva oškaredela alebo skrásnela.

Tehotná Plačková sa podelila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Hovorí sa totiž, že ak žena čaká dievčatko, zoberie jej krásu, naopak pri chlapcovi žiari - Plačková tak usúdila, že čaká dvojičky. No o to väčším prekvapením bolo, keď na svojom Instagrame zverejnila, že mala dobré tušenie. „Tak a je to jasné, budeme mať dvojičky,“ napísala k záberu ultrazvuku, na ktorom je jasne vidieť dva plody. 

„Ďakujem za gratulácie, veľmi sa teším,“ napísala ďalej budúca mamička. No netrvalo dlho a vyšla s pravdou von. „Že ste mi 99% kamarátok naleteli,“ smiala sa Zuzana. Toto bol totiž jej spôsob, ako si zo svojich blízkych vystreliť - dnes je totiž deň bláznov.

Tehotná Plačková sa podelila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Krásny 1. apríl všetkým! :)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu