Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexica Fabušová ukázala maminu: Och, toto je smutné!

Mirka Fabušová Zobraziť galériu (6)
Mirka Fabušová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Taký príspevok od nej nečakali! Mirka Fabušová, ktorá sa do povedomia verejnosti vryla aj vďaka autonehode s Borisom Kollárom, má Instagram plný dráždivých a sexi fotiek. V týchto dňoch ale zverejnila záber "z úplne iného súdka".

Pre mnohých je dnešný dátum - 1. apríl spätý s rôznymi nachytávkami a robením si žartov. Je to tiež Medzinárodný deň vtáctva, či Deň bláznov. Pre vizážistku a modelku Mirku Fabušovú je však tento dátum spätý s oslavami. Práve 1. apríla sa totiž narodila jej mama. 

Brunetka sa na sociálnej sieti Instagram pochválila aj spoločnou fotkou so ženou, ktorá jej dala život. „Najstatočnejšia žena moja maminka. Život prináša aj nepríjemné veci, ale moja ochrnutá maminka je tá najkrajšia a najlepšia. Ďakujem za život,” napísala Fabušová k spoločnému záberu. Pod ním sa začali hromadiť gratulácie od jej priateľov a followerov. 

Miroslava Fabušová nie je v našom šoubiznise nováčikom. Najskôr pôsobila ako vizážistka, potom skúšala šťastie v Miss Universe a zviditeľnila sa šteklivými zábermi, či fotením pre pánsky magazín. Nečudo, že k nej mal blízko aj multiotecko Boris Kollár. Stránky bulvárnych médií v októbri 2020 zaplnili správy o tom, že dvojica spolu havarovala vo vládnej limuzíne. Mirka ešte narobila rozruch, keď šoférovala pod vplyvom alkoholu a naposledy na seba strhla pozornosť účinkovaním v jojkárskej šou Bez servítky.   

VIDEO: Mirka Fabušová v relácii Bez servítky hovorila aj nehode s Borisom Kollárom. 

Mirka Fabušová v relácii Bez servítky hovorila aj o autonehode s Borisom Kollárom (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Mirka FabušováMiroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu