Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tak toto Plačková poriadne oľutovala: 10-tisíc za jedinú vec a...

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (2)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že Zuzana Plačková si často kupuje luxusné kúsky a bežnému Slovákovi sa pri ich cenách len krúti hlava. Najnovšie ale influencerka niektoré investície oľutovala. Vyhodila totiž 10-tisíc a... úžitok žiadny.

Zuzana Plačková sa včera presúvala z Dubaja domov na Slovensko. Pri tejto príležitosti ukázala fanúšikom svoj cestovný set luxusnej značky Louis Vuitton a vyhlásila, že sú to najpraktickejšie tašky, aké si kedy kúpila. 

Galéria: Zuzana Plačková

No zároveň netajila, že niekoľkokrát urobila aj nákupy za mastné sumičky, ktoré sa až tak neoplatili. „Postupom času som si uvedomila, že ja som také zlé investície urobila do handier, do kabeliek, neviem, na čo mi to vôbec je, ani to nenosím. Mám to ho hromadu len preto, aby som ukázala možno niekomu, že na to mám. Akože ja som úplne je*nutá. Ale uvedomila som si to a už to robiť nebudem,” zaprisahala sa brunetka. 

Medzi investíciami, ktoré boli v podstate zbytočné, spomenula ikonickú kabelku Hermès. Za takýto kúsok sa bežne platí päťciferná suma. V čase, keď si ju Plačková zadovážila, sme ju na internete našli za vyše 11-tisíc eur. Influencerka vtedy fanúšikom prezradila, že mala na výber, akú platbu chce za reklamu: 10-tisícový honorár, dovolenku alebo spomínanú kabelku.

Tak toto Plačková poriadne
Zobraziť galériu (2)

Nuž, 10-tisíc mohla investovať do niečoho potrebnejšieho... Mnohí odborníci na módu však tvrdia, že značkové kabelky nie sú len krásnym doplnkom, ale aj predmetom, ktorého hodnota časom stúpa, rovnako ako rôznych šperkov či iných vzácnych umeleckých diel. A tieto kabelky francúzskeho módneho domu patria k tým najžiadanejším. Časom teda na tom môže Zuzana dokonca ešte aj zarobiť. 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu