Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Táto žena je Plačkovej vzor: Úspešná, sexi a... MÁ AJ V HLAVE!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (3)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.Š.P.)

BRATISLAVA - Influencerka Zuzana Plačková je vzorom pre mnohé dievčatá. Predáva množstvo obľúbených produktov a vďaka tomu vedie život snov. Ona teraz prezradila, kto je jej inšpiráciou.

Zuzana Plačková patrí k fanúšikom anglickej speváčky menom Dua Lipa. Nejde však len o to, že si pospevuje jej piesne. Známa umelkyňa je pre ňu inšpiratívnou ženou. 

Dua Lipa
Zobraziť galériu (3)
Dua Lipa  (Zdroj: profimedia.sk)

„Je aj bola mojou veľkou inšpiráciou aj v rámci postavy, ona je proste strašná, strašná šupa, za mňa dokonalá. Ona má reálne každú jednu skladbu úplne že megahit, čo je brutálne. A ďalej, v čom ma ešte veľmi inšpiruje, že ona je aj veľmi študovaná, inteligentná, múdra, čo u máloktorej takejto speváčky sa vidí,” vyhlásila Zuzana na sieti Instagram. 

Tento hold však Due Lipe nevzdala len tak bez príčiny. Dôvodom je blížiaci sa koncert, ktorý odohrá v rámci Lovestream festivalu. „Táto šleha bude v Bratislave. A ja tam budem! Ja ju úplne milujem, úplne ju zbožňujem, každú jej pesničku poznám naspamäť. Ja už budem mať veľký kotol, ale ja tam budem,” prízvukovala s obrovskou radosťou v tvári aj v hlase Plačková. Ako dodala, keď dostala od kamarátky lístky, vybehli jej aj slzy. 

Táto žena je Plačkovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Okrem anglickej umelkyne sa na festivale predvedie množstvo spevákov a kapiel zo Slovenska, Česka a tiež ďalšie veľké zahraničné hviezdy, napríklad Red Hot Chili Peppers. Viac sa dozviete na portáli predpredaj.sk, kde si môžete zakúpiť lístky»

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu